Paralela 45, prima agenție care oferă city break la Viena cu noul tren introdus pe ruta Cluj Napoca- Viena

0

Viena devine mai accesibilă odată cu introducerea trenului care face legătură directă între Cluj Napoca – Oradea și Viena. După ce de curând au anunțat lanasrea zborului direct în 2019 pe ruta Baia Mare – Antalya , Paralela 45 vine cu o nouă ofertă pentru cei din zona de nord vest.

„ Ca de obicei ne adaptăm cerințelor și pieței locale prin prospectarea pieței și identificarea oricărei oportunități pentru a diversifica seviciile oferite, în planul nostu pe termen mediu și lung de a ajunge agenția numărul 1 în zona de nod vest, însă nu doar ca cifra ed afaceri cât și calitate în serviciile oferite. Începând de azi oferim city break la Viena cu trenul la tarife începând cu 99 euro/pers  care include biletul de tren, cazare două nopți la hotel de 3* , sau la tarife începând cu 119 euro/pers dacă se dorește și micul dejun.

Îmbarcarea se poate face atât din Cluj Napoca cât și din Oradea. Trenul pornește la 7 dimineața din Cluj Napoca și ajunge la Viena la ora 17 ora locală. Returul din Viena este la ora 10:40 cu sosire la Cluj Napoca la ora 22:00.

La grupuri de minim 8 persoane putem oferi contracost transfer privat la Cluj Napoca din orașele Satu Mare și Baia Mare cu microbuse noi, moderne dotate cu wi-fi , astfel veți ajunge la ora exactă pentru plecare iar la sosire veți fi așteptați cu pancarta Paralela 45 pentru transferul privat înapoi spre casă „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.