DEMNITARII UDMR VOR SĂ SCHIMBE NUMELE ŞCOLII NR.10 | ASTA SPUNE CIPRIAN CRĂCIUN INTR-O POSTARE PE FACEBOOK

0

DEMNITARII UDMR VOR SĂ SCHIMBE NUMELE ŞCOLII NR.10 | ASTA SPUNE CIPRIAN CRĂCIUN INTR-O POSTARE PE FACEBOOK:

preluare facebook personal CIprian Crăciun:

În ciuda tuturor eforturilor depuse de români, unii demnitari UDMR par să abuzeze de poziția lor și să ceară în mod nelegal și nejustificativ schimbarea denumirii unor școli din municipiul Satu Mare. Deși denumirea este oarecum comună – Școala nr. 10 – și pe deplin acceptată atât de cetățenii români cât și cei maghiari, autoritățile locale, școala, profesorii, părinții și cetățenii mun. Satu Mare sunt supărați ipentru ceea ce se întâmplă, ținând cont de toate concesiile făcute de aceștia pentru o bună conviețuire. Regret să constat că, unii demnitari naționali, deținând și funcția de președinte a Consiliului Părinților de la Școala respectivă, forțează nota și încalcă normele procedurale legale și morale.
După cum știți sunt un pro-european, dar nu pot să accept să văd cum cineva umilește nația noastră doar pentru a-și satisface propriul ego. Am umărit procedura încă din consiliul profesoral al școlii, apoi CA al școlii unde nu avem reprezentanți români din rândul aleșilor locali… 
Veghez asupra acestei probleme și am încercat, înainte de a face o astfel de postare, să ajung la un numitor comun. Faptul că nu am reușit să rezolv această problemă până acum mă face să postez acum aceste rânduri.
Procedura este mai amplă decât ceea ce pare. Nu sunt de acord cu schimbarea denumirii acestei școli, iar în cazul în care veți continua acest demers voi propune atât conducerii școlii cât și părinților elevilor școlii respective, și tuturor cetățenilor municipiului Satu Mare care consideră acest lucru nefondat și neoportun să protestăm împotriva schimbării denumirii acestei instituții școlare. 
Cu deosebit respect, pentru concetățenii noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.