ACCIDENT RUTIER ÎN SATU MARE | AUTORUL A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI

0

Un bărbat, de 49 de ani, a fost rănit ușor în urma unui accident rutier
produs la data de 11 decembrie a.c., pe raza localității Moftinul Mic.
Ieri, 11 decembrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii Biroului Rutier Carei au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Moftinul Mic, a avut loc un accident rutier.
În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui
autoturism, pe raza localității Moftinul Mic, pe fondul neadaptării vitezei la
condițiile de drum umed, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un autovehicul oprit pe un podeț pe partea dreaptă a direcției de deplasare care a fost proiectat într-un alt autoturism parcat.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, de 49 de ani, din localitatea Domănești, care se afla în autoturism în calitate de pasager.
Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.