Clubul de judo CSM Satu Mare – CS Fuşle Security a organizat vineri 21 decembrie o mică gală a laureaților

0

Clubul de judo CSM Satu Mare – CS Fuşle Security a organizat vineri 21 decembrie o mică gală a laureaților în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni sportivi din anul 2018. Evenimentul a avut loc la restaurantul Aurora din municipiu.
CSM Satu Mare – CS Fuşle Security a cucerit în 2018 la campionatele naţionale 4 medalii de aur, 2 medalii de argint, 5 medalii de bronz şi două locuri 5. La turneele şi cupele la care au participat sportivii sătmăreni s-au strâns 97 de medalii.
“Dincolo de clasamentul pe care l-am realizat conform rezultatelor obţinute de sportivi, cred că mai important este faptul că avem trei judoka componenţi ai loturilor naţionale, la categoriile lor de vârstă. Mă refer aici la Alexandru Paşca, Paula Paştiu, Sebastian Coţ. Tot important pentru clubul nostru este că în 2018 am început să participăm la cupele europene. Este un început şi acesta, la adevăratele competiţii” a declarat Marian Halas.
La capitolul realizări în anul 2018 se poate trece şi organizarea în premieră în oraşul nostru a unui campionat naţional de judo. Amintim că în Satu Mare am avut în perioada 22-24 iunie finala la categoria U13. Iar Marian Halas ne transmite că în 2019, Satu Mare va organiza Campionatul
Naţional de judo U14 şi U16.
Pe primul loc în clasamentul clubului sătmărean se află Sebastian Coţ, vicecampion naţional la 100 kg U21 şi medaliat cu bronz la Balcaniada U21 de la Sibiu.
Topul sportivilor de la CSM-CS Fuşle
1. Sebastian Coţ
2. Carina Paşca
3. Miguel Codreanu
4. Antonio Ilie
5. Giulia Paşca
6. Adina Micaş
7. Rareş Paşca
8. Paul Cîmpan
9. George Ilie
10. Paula Paştiu
Antrenori: Marian Halas şi Vasile Fuşle.

De menţionat că primii 5 din clasament au fost recompensaţi cu premii în bani, iar restul au primit
diplome. Totodată, sportivii au primit şi pachete cadou.
Întreaga familie CSM Satu Mare – CS Fuşle Security transmite sportivilor şi sătmărenilor să aibă parte
de sărbători frumoase şi un an nou plin de realizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.