Romina Sîrbe și Cristian Totpati | Tendințe muzicale actuale

1

Cu puțin timp in urma am scris despre doi tineri artiști care bucura publicul oriunde ar cânta. Ei sunt Romina Sirbe și Cristian Totpati, cu siguranță îi cunoasteti-ți de la vreun eveniment fie el nunta, botez, spectacol folcloric sau eveniment monden, sau ați avut ocazia sa le urmăriți vreun videoclip pe posturile de televiziune sătmărene sau naționale! I-am întâlnit în preajma sărbătorilor la un eveniment caritabil,unde am reușit să schimb cu ei câteva vorbe, să văd ce proiecte au și să aflu ce părere au despre tendințele muzicale actuale.

„Trupa cover și Taraf tradițional”

Acestea sunt proiectele noastre acum! De un an am înființat un mic taraf tradițional. Acest taraf nu va lipsi la niciun spectacol de folclor la care vom fi invitați!”Cei doi tineri reprezinta zona codrului cu cea mai mare măiestrie. „Nu vrem sa facem rabat de calitate și renunțam la aranjorul modern, sintetizator/orga(sau clapa cum ii știu denumirea mulți).” Romina și Cristian spun că „trăirea e diferită atunci când cânți cu instrumente tradițioanale, întotdeauna naturalul învinge artificialul”.

Dacă în urmă cu câțiva ani muzica populară era cea mai ascultată și cerută la nunți și petreceri, acum lucrurile sunt în schimbare. Tineretul gustă mai mult muzica ușoară și cover, iar muzica internațională capătă tot mai mult teren în rândul acestora. Din ce în ce mai mulți tineri caută „band de cover” pentru petreceri. După o primă discuție cu orice pereche de miri concluzia este aceeași își doresc să cânți „de toate”; vor diversitate și calitate. Ne bucurăm ca am reușit să integrăm și partea de „band” in echipa Romina și Cristian pentru ca șlagărele internaționale și cele românești sa mareasca buchetul nostru muzical. Astfel putem satisface dorințele muzicale tuturor invitaților de la orice eveniment! Va invitam sa va abonați pe canalul nostru de YouTube unde vom încărcă materialele noastre video viitoare!

Cu prilejul începerii noului an dorim tuturor, sănătate și liniște sufleteasca!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.