Ministrul Leș, cu demnitatea ”nereperată”. Motivul: ca și în cazul șefului lui de partid – copiii săraci!

0

La PSD, un partid ce s-a ales, pe motiv de Dragnea, cu supranumele de ”partid, care fură de la copiii săraci”, adevărul devine tot mai flexibil, uneori migrând zgomotos spre minciună.

Așa par a sta lucrurile și la PSD Satu Mare, mai ales după ultima expunere publică a liderilor acestui partid. Prin vocea ministrului Leș, PSD a acuzat PNL că, nevotând bugetul, nu-și susține propria propunere, ce viza majorarea alocațiilor pentru copii.

Dincolo de demagogie, ministrul Leș ar putea fi acuzat de incoerență logică: din faptul că liberalii au propus, prin vocea secretarului general Sighiartău, o măsură bună pentru copiii românilor, nu rezultă că, automat, PNL ar fi trebuit să voteze un proiect de buget ”al rușinii naționale”, vorba lui Iohannis

Răspunsul nu a întârziat să apară: liberalul Adrian Cozma califică afirmațiile lui Leș drept ”mistificări”, ce compun ”o campanie murdară, josnică”.

Derapajele de la logică ale lui Leș

PSD a ajuns la sfârșitul lunii Februarie și încă nu are un buget.

În stilul caracteristic, aceștia caută să paseze responsabilitatea în ”ograda” opoziției.

Ce susține Leș:

”​Important de precizat este că PNL și USR nu au votat proiectul bugetului de stat pe 2019, implicit nici amendamentul care prevedea majorarea alocațiilor copiilor de la 1 martie 2019 și fac doar declarații populiste ieftine”.

De fapt, este vorba de a masca în demagogie guvernarea catastrofală a PSD-ALDE, iar afirmațiile ministrului sunt fără noimă, dincolo de incoerența logică: din faptul că liberalul Robert Sighiartău a propus un amendament bun, în interesul copiilor românilor, nu se poate trage concluzia că, automat, PNL trebuia să voteze un proiect de buget, care propune enormități.

Din nefericire, Leș pare să se fi molipsit de ”antenită, de când e ministru, pentru că numai pe la ”Antene” se mai debitează astfel de manipulări demagogice, fără o minimă structură logică, sau ancorare în realitate.

Totuși, și în politică, e necesară o minimă logică în emiterea de opinii și declarații politice.

Adrian Cozma: Un om demn nu poate mistifica adevărul. Leș și PSD, într-o campanie murdară, ce aduce aminte de ”metodele” de la Teleorman

Adrian Cozma, consilier județean PNL Satu Mare

Consilierul județean PNL Satu Mare, Adrian Cozma, i-a replicat pe facebook ministrului Leș.

Aceasta este postarea lui Cozma, care rectifică inexactitățile din comunicarea publică a lui Leș:

(Leș) împreună cu PSD-iștii lui, sunt într-o campanie murdară și foarte josnică. Să spui că PNL a votat împotriva creșterii alocației pentru copii, iar tu să te dai artizanul acestei realizări, arată până unde pot merge acești oameni.

PNL a inițiat proiectul, prin deputatul Robert Sighiartău, iar PSD a votat împotrivă, asta e realitatea. Un om demn nu poate face asemenea declarații, nu poate mistifica în asemenea hal adevărul.

România are nevoie de cu totul altfel de oameni, în niciun caz de pioni ai lui Dragnea, care execută orice vine din biroul baronului de Teleorman!”

Reamintim cititorilor că Dragnea a fost condamnat cu executare (3 ani și 6 luni de închisoare) în primă instanță, pentru instigare la abuz în serviciu, în chestiunea unor angajări fictive la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Această instituție ar fi folosit, la ordinul lui Dragnea, banii copiilor pentru a plăti secretarele de la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.