Dragnea, atac la Iohannis: ”E mai toxic decât Băsescu”. Vîlceanu (PNL): ”Dragnea, un infractor urât de români”

1

Președintele PSD, Liviu Dragnea a întreprins, în acest week-end, câteva excursii în filialele din Sud- Vestul țării, ce seamănă a deplasări de campanie prezidențială.

Atât în Reșița, cât și la Tg-Jiu, Dragnea l-a atacat frontal pe Iohannis.

Replicile liberalilor nu au întârziat să apară: deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, a calificat drept ”tâmpenii rostite de un infractor dovedit” cele susținute de Dragnea la Tg-Jiu.

Întrebat de jurnaliști, Dragnea a infirmat că ar avea de gând să candideze la Președinție.

Liviu Dragnea, ”asaltul” de la Tg-Jiu

Președintele PSD s-a deplasat la Tg-Jiu, cu ocazia alegerilor din filiala județeană, unde a reușit să-și impună omul, pe deputatul Mihai Weber, unul dintre tovarășii săi de vânătoare. În legătură cu acesta, Dragnea ar fi zis că e un ”prieten” de-al domniei-sale, ”un om cu viziune”, conform Agerpress.

În acest context, a survenit și atacul la adresa Președintelui Iohannis, ce se face vinovat de faptul că ”vorbește România de rău”, dezbină și ”protejează statul paralel”.

Vreau să vă spun câteva lucruri despre Iohannis. Eu am crezut că nu va veni în România vreun preşedinte mai rău şi mai toxic decât Băsescu. Eu nu am crezut, am crezut că Băsescu va fi răul maxim. Acest om nu a făcut până astăzi în patru ani de mandat un singur lucru bun pentru această ţară, a dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mințit, a vorbit de rău această țară, a dezinformat instituții europene, a susţinut şi protejat şi protejează în continuare acest sistem ocult care se numește statul subteran, pentru că acest sistem l-a ajutat cu cele 40 şi ceva de dosare penale, l-a ajutat cu acele case furate de la statul român.

De asemenea, Dragnea, în discursul său, i-a îndemnat pe gorjeni să se ”trezească”:

Orice are de gând să sacrifice (n.n. Iohannis) pentru a-şi atinge un obiectiv: încă un mandat, ca să scape de relele pe care le-a făcut. Credeţi că noi putem să-l lăsăm pe Iohannis să mai ia încă un mandat, încă cinci – şase ani cu acest om care-şi urăşte propria ţară? Atunci, fraţilor, haideţi să vă treziţi cum ştiu eu PSD şi cum ştiu eu Gorjul. Colegi primari, preşedinţi de organizaţii, membri PSD, simpatizanţi PSD, PSD este poporul român la o scară mai mică, haideţi să ne aducem aminte lucrul acesta. Singurul partid care poate apăra interesele României şi care se poate bate cu oricine pentru această ţară este PSD”, a mai spus Liviu Dragnea, conform Digi 24.

Replica Președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu: ”Tâmpenii rostite de un condamnat penal”

Dan Vîlceanu (PNL)

Deputatul liberal de Gorj, Dan Vîlceanu, a dat o replică extrem de dură: acesta susține că Dragnea își dorește să fie luat în seamă ca posibil prezidențiabil, însă realitatea e alta – românii au înțeles că Dragnea nu e preocupat de bunăstarea românilor – singura preocupare a șefului PSD este să anihileze justiția, în interes propriu:

Este discursul unui infractor dovedit, a unui om cu condamnare penală, care atacă toți oamenii care susțin justiția și înfăptuirea justiției în România și independența justiției din România. Este un infractor care deja are o a doua condamnare în primă instanță și care în toată perioada guvernării nu a catadicsit să facă altceva decât să lupte pentru ca justiția din România să fie îngenuncheată, astfel încât el să nu mai fie condamnat încă o dată”, a susținut Vîlceanu, în replică.

Deputatul gorjean a reiterat faptul că Dragnea e înjurat peste tot pe unde se duce în România; cu toate acestea, e posibil să candideze împotriva lui Iohannis, deoarece a avut grijă ca PSD să nu aibă alți prezidențiabili…

Din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea dorește în momentul de față să fie măcar luat în considerare ca un potențial candidat, pentru că în acest moment, atunci când vorbim de Liviu Dragnea vorbim despre un om foarte urât de către populația din România, nu e loc în care să mergi și să nu fie un cetățean care să-l înjure. Nu cred că la PSD a mai rămas cineva capabil să candideze, în sensul în care aproape toți liderii importanți ai PSD au fost excluși sau au fost îngenunchiați cumva. Deci, practic, în acest moment, PSD-ul nu poate ieși decât cu Liviu Dragnea, care reprezintă și simbolul politicii duse de PSD în ultima perioadă, adică atacul infractorilor împotriva justiției”,a declarat Vîlceanu colegilor de la Digi 24.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.