Ministrul Deneș a descins ca în Epoca de Aur, în Țara Oașului… Acolo, a recunoscut că a ajuns ministru pe ”merit”: ”Eu, când am ajuns la Minister, am stat cu DEX-ul lângă mine, pentru că nu înțelegeam cuvintele tehnice”

0

PSD nu pierde nicio ocazie să arate că descinde din negurile comunismului… Chiar și la Satu Mare.

Pe scurt, nu trebuie decât să le oferi oportunitatea și pretextul, că domniile-lor, pesediștii, se descurcă să arate că tot ce-și doresc de la democrație și capitalism este să le asigure libertatea și drepturile pentru a readuce la viață comunismul. Eventual chiar dictatura, dacă ne gândim la cum începe să arate PSD, de când Mircea Govor s-a reinventat în președinte executiv.

Zici PSD, zici comunism…

Un comunism deșănțat, festivist, de Epocă de Aur întunecată.

Acea perioadă în care lumea murea de foame și stătea la coadă pentru jumătate de pâine pe cartelă, în timp ce ”tovarășul” era primit cu urale și sărbători câmpenești.

Cohortele de tovarăși se ”organizau” în mulțimi indistincte, aliniate pentru a-l aplauda pe tovarășul de la București… Care trebuia convins de minciuna că totul e roz și belșugul umblă pe străzile județului …

Ceva de genul…

La fel s-a întâmplat, joi, cu ministrul de la Ape și Păduri, Deneș Ioan, care a descins triumfalist în județul nostru.

Dacă vreți să vă ia cu frisoane, accesați ziarul d-lui Mircea Govor – una dintre ”personalitățile marcante”, care l-au întâmpinat pe Deneș – și puteți vedea un rezumat al vizitei unui ministru din România post-totalitară într-un județ al patriei, vizită ce reiterează scene de tristă amintire din Epoca de Aur.

Astfel, dl. Ministru a fost dus la Mujdeni, unde a plantat puieți, alături de ex-ministrul Ioana Bran… Apoi, ”a vizitat obiective” și a promis investiții din bani pe care Guvernul PSD îi împrumută, fără voia noastră, dar în numele nostru și al copiilor noștri…

Pentru ca ”meniul” să fie complet, la Călinești-Oaș, ministrul a fost înveselit de ”tovarășii” patrioți-folcloriști, care i-au aplicat tratamentul pentru ”tovarășii” de la Capitală: deci s-a servit ”pâine și sare”, plus 1-2 păhărele de palincă.

Într-o pădure, tovarășii s-au fotografiat cu pionierii și tinerii uteciști, pardon, tesediști.

Trăiască! Trăiască…!

”Tovarășul” Ministru a ținut și un discurs, în care a recunoscut că era complet incompetent, la preluarea portofoliului ministerial – ”Eu când am ajuns la Minister, am stat cu DEX-ul lângă mine, pentru că nu înțelegeam cuvintele tehnice”, a afirmat, franc, ministrul; așa că a făcut cum i-a spus consilierul.
Nimic de reproșat: omul nostru ar fi fost ”performant” și înainte de 1989 – are toate calitățile, pe care le avea și Elena Ceaușescu! Plus că e băiat de societate…ușor comunistoidă societatea, e adevărat!

Gazeta d-lui Govor a sharuit vizita și pe Facebook, în variantă video.

Nu toată lumea a gustat manifestările sinistre, însă, așa că au existat unele replici interesante.

Nu încheiem, înainte să vă oferim câteva mostre de reacții de-ale internauților la adresa lui Deneș și a Partidului social-democrat COMUNIST!

Sursa foto – Gazeta de Nord-Vest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.