Contre Kereskenyi- PSD, pe seama bugetului

0

PSD Satu Mare a surprins pe toată lumea prin neprezentare la şedinţa Consiliului Local. Deşi şi-au justificat lipsa participării printr-un mesaj postat pe pagina lor de facebook cu cateva ore înainte, primarul Kereskenyi Gabor s-a arătat indignat şi a numit absenţa acestora “amatorism ieşit din comun”.

“În 14 februarie am afişat pe site-ul Primariei Municipiului Satu Mare draft-ul bugetului, mai bine zis, acele sume necesare de care am fi avut nevoie atât la funcţionarea serviciilor publice, la realizarea unor investiţii publice, respectiv la funcţionarea instituţiilor publice din subordinea Consiliului Local. La aceste dezabateri publice nu am primit nicio solicitare în scris, nicio propunere de modificare, nicio sugestie, mai mult decât atât, nici după transmiterea proiectului în varianta prezentată, care a fost transmisă consilierilor locali joia trecută, nu am primit nicio propunere de modificare concretă, din partea colegilor consilieri.

Primarul şi-a continuat speech-ul afirmând că absenţa celor din PSD la şedinţă este o mare lipsă de respect la adresa tuturor!

Niciodată nu am întâlnit o astfel de reacţie puerilă, cu un astfel de amatorism ieşit din comun. Mai mult decât atât, deşi nu este treaba mea, putem să caracterizăm această atitudine ca o bataie de joc, în primul rand nu la adresa executivului primăriei sau a colegilor consilieri locali, ci o bătaie de joc la adresa propriului electorat şi la adresa sătmărenilor, mai ales spun acest lucru pt că datorită  activităţii Guvernului PSD, în ultimii doi ani, bugetul local al Municipiului Satu Mare a pierdut în jur 70 de milioane de lei, bani care puteau fi folsiţi la dezvoltarea oraşului”, au fost afirmaţiile primarului Kereskenyi Gabor

Bugetul a fost aprobat în unanimitate de către cei prezenţi şi în lipsa celor de la PSD, în timp ce aceştia au declarat pe facebook că motivul pentru care nu vor fi prezenţi se datorează bugetului ruşinos.
“Satu Mare merită mai mult! Grupul PSD din Consiliul Local Satu Mare nu va vota bugetul pe 2019: Este un buget rușinos care nu ține cont de nevoile sătmărenilor” a fost mesajul consilierilor municipali PSD Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.