Nepăsare sfidătoare. Pataki știe, de aproape un an, că Tehnic Asist vrea să intre în insolvență, însă nu a mișcat un deget pentru a preveni problemele legate de DJ193A

Primarul Zenovie Bontea și cetățenii din localitățile aparținătoare Păuleștiului (în special Amați) au ajuns pe culmile disperării, din cauza dezastrului din jurul drumului DJ193 A. Aceștia au remis solicitări către Pataki și CJ Satu Mare să intervină, în condițiile în care praful ce rezultă în urma traficului de pe acest drum ridică semne serioase de întrebare, în legătură cu efectul asupra calității aerului din aceste localități.

Contractul pentru execuția lucrărilor de modernizare ale acestui drum a fost semnat cu firma Tehnic Asist, cu mai bine de doi ani în urmă. Acum aproape un an, Tehnic Asist a făcut demersuri în instanță, care anunțau că-și va cere insolvența. Este cunoscut faptul că o firmă aflată în insolvență are mari probleme în a-și onora contractele, datorită limitărilor financiare la care este supusă, limitări ce-i afectează productivitatea.

Desigur, pentru cei de la CJ Satu Mare, aceste aspecte nu le-au tulburat liniștea olimpiană. Ca și la Primărie, și la Consiliul Județean se doarme de 3 ani!