Proiectul care îşi propune să-i aducă pe sătmăreni acasă!

0

Proiectul care se adresează sătmărenilor din diasporă “Satu Mare te aşteaptă acasă”, a ajuns la Londra. Alături de Consiliul Judeţean, Primăria Satu Mare şi în parteneriat cu Ambasada României la Londra, la sediul Institutului Cultural Român din Londra, românilor locuitori ai judeţului Satu Mare, fie că studiază sau muncesc, le-au fost prezentate ofertele de muncă din judeţul nostru la ora actuală, oferite de angajatori.
Cei interesaţi pot accesa site-ul proiectului <haiacasa.sm>, unde se pot înregistra. Acolo pot găsi ofertele de muncă existente pe piaţă, dar şi companiile angajatoare,  iar informațiile sunt actualizate continuu.

“Prin acest proiect ne-am propus să creem o punte de legătură între companiile din județ și sătmărenii care muncesc în străinătate, contribuind astfel la accesul direct către cele mai bune oferte ale angajatorilor sătmăreni”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.
La final, reprezentanţi ai Şcolii de Arte Satu Mare s-au ocupat cu buna dispoziţie şi au oferit un moment artistic celor prezenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.