George Negrea- De la folkist la jurat într-un super show la Pro Tv

0

Folkistul sătmărean George Negrea a făcut furori în acest weekend în Ucraina. Cunoscut şi iubit în ţări ca Polonia şi Ucraina, artistul sătmărean a cântat în patru limbi: în limba ucrainiană, poloneză, maghiară şi surpriză, în limba română, unui public din care nu făceau parte români.

Cu toate acestea, peste 400 de persoane au fost încântate de prestaţia artistului, care, pe lângă propriile compoziţii muzicale, a încântat audienţa şi cu piese ale bine cunoscutei trupe O-Zone, semn că România este cunoscută peste tot.
I-au cerut bis, l-au aplaudat frenetic şi l-au felicitat pentru prestaţia deosebită.

Evenimentul a avut loc în cadrul unui festival de tradiţii numit “Întâlnirea de paşte” şi a adunat artiști și meșteri populari din patru ţări diferite: România, Croația, Ucraina și Ungaria.

Într-un interviu acordat pentru satmareanul.ro, George Negrea ne-a povestit puţin şi despre experienţa de jurat în cadrul unuia dintre cele mai spectaculoase show-uri de talent de la ProTv , “Cântă acum cu mine”, spectacol care adună 100 de juraţi din toate domeniile artistice şi cum a fost cooptat pentru a face parte din juriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.