Clipe de coşmar! Soţ şi soţie, cât pe ce să ardă de vii în propria maşină

0

 

Un bărbat şi o femeie au trăit clipe de coșmar în trafic. Cei doi au fost la un pas să ardă de vii după ce maşina în care se aflau a luat foc.

Femeia a fost cea care a sesizat fumul care ieşea de sub capota maşinii şi şi-a avertizat soţul. Initial, bărbatul a spus ca sunt doar “nişte aburi”, până când maşina a început să scoată tot mai mult fum şi i-a facut pe cei doi să coboare din maşină, iar în secundele următoare autoturismul a luat foc.

Incendiul s-a petrecut într-o zonă intens circulată, la oră de vârf, zona intersecţiei Burdea miercuri după-masă.

Cei doi soţi, se întorceau de la un supermarket situat foarte aproape de locul unde a izbucnit incendiul şi se deplasau spre casă. Bărbatul şi femeia sunt din comuna Certeze, judeţul Satu Mare.

A făcut scurt-circuit. O ieșit fum. Cum am stat în faţă, am zis către soţul meu: Nicoară, iese fum! A zis el poate sunt ceva aburi. Atâta că n-am avut viteză…de nu ieşeam cu un minut, ce un minut, ne blocam acolo. Tot s-a blocat, şi portbagajul…”, a declarat femeia speriată

Un bărbat, martor al incendiului acuză autorităţile. Acesta susţine că a încercat să-i ajute pe cei doi, însă i-a fost   imposibil din cauză că nu există o bandă de urgenţă.

“Eram foarte aproape, m-am dat jos să ajut dar a explodat parbrizul şi nu aveam unde să mă retrag cu maşina, eram prins în trafic aproape de maşina în flăcări. Putea exploda în orice moment, pompierii nu aveau cum să-şi facă loc şi dacă veneau la timp nu există o bandă de urgență pe acel traseu şi e foarte aglomerat , e intrarea în oraş direcția spre aeroport, mall-ul, magazine tot pe acel traseu.  Autoritățile nu s-au gândit la ca se poate şi mai rau. Aş vrea sa-i vad pe ei cum își lasă o masina de lux să fugă pentru că,  cu maşina n-ai cum pe acea porțiune. Dacă se mai întâmplă aşa ceva, o greșeală de asta ar fi putut costa vieți, dar din fericire nu s-a întâmplat“, ne-a declarat un martor

La momentul la care noi ne-am aflat acolo, maşina era ridicată. Din fericire, cei doi soţi au ieşit teferi din maşină şi au scăpat doar cu sperietură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.