Drama Electrolux, episodul 29. Greviştii sunt încurajaţi de mai multe sindicate din ţară!

0

Chiar dacă nimic nu s-a schimbat în cele 29 de zile de prostest din punct de vedere al negocierilor, la porţile Electrolux, bat aceleaşi suflete care cer doar ce li se cuvine: un salariu decent. Drama greviștilor Electrolux le-a făcut și pe alte Sindicate din țară să empatizeze cu ei, așa cum este firesc.
Astăzi, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi vicepreşedinte Cartel Alfa, Dumitru Coarne, a fost alături de sindicalişti cu cele mai bune gânduri şi mesaje de susţinere.

“Sunt drepturi foarte puţine cerute, revendicări din astea foarte simple, iar tu te comporţi aşa de sus…am impresia că angajatorul de aici este iresponsabil! Anagajatorul are o problemă de atitudine, de caracter.
E o metodă a jocului de şah, al sah-ului etern, poate, poate, cedează şi o să încerce şi să intervină între ei, să creeze acele breşe pentru a dezechilibra unitatea. Eu le-am recomandat să fie uniţi pentru că uniţi vor câştiga!
Forţa de muncă trebuie plătită la valoarea ei! Ar trebui să intervină factorii politici. Oameni fără caracter şi în politică, majoritatea dintre ei sunt oameni pentru interese proprii, personale, grupuri de interese şi atât. Interesul public nu primează. Probabil i-au sponsorizat acolo angajatorii, zic şi eu, metaforic vorbind, există şi posibilitatea aceasta a finanţării.”, a declarat Dumitru Coarne

Cei 3 bărbaţi care au recurs la greva foamei în urmă cu mai bine de 3 zile sunt pe cale să renunţe.
Cred că renunţ. Oricum nu se schimbă nimic şi îmi fac rău singur. Nu a venit nimeni de la Crucea Roşie nici azi. Astăzi la 12:00 cred că renunţ, a declarat Cristian Cîmpan.

Pe lângă gândurile bune şi mesajele de încurajare, mai multe sindicate din ţară s-au solidarizat şi stâng chiar şi bani pentru a-i ajuta pe grevişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.