VIDEO. Liberalul Adrian Cozma trollează PSD-ul: ”Așa e, România merită mai mult, România merită PNL!”

0

Avem o guvernare care nu are capacitatea de a genera prosperitate pentru proprii cetățeni” – așa și-a început consilierul județean Adrian Cozma alocuțiunea în cadrul conferinței de presă a PNL.

Apoi, a continuat argumentând de ce el și partidul său susțin că actuala guvernare trebuie să plece.

Cozma a dat publicității și un comunicat de presă, în care a avut o poziție tranșantă, în legătură cu proasta guvernare a coaliției PSD-ALDE. Consilierul liberal a reclamat următoarele aspecte ce definesc falimentul actualei guvernări:

  1. Anti-performanțele economice ale actualului guvern – conform INS, deficitul comercial a explodat în primele luni ale anului 2019: ”Avem o guvernare care nu are capacitatea de a genera prosperitate pentru proprii cetățeni. Antreprenorii români nu sunt stimulați să producă, iar acest lucru este evident. Cererea este foarte mare pentru produse agroalimentare, mobilă și altele, iar aceste produse sunt importate la scară uriașă.Diferența dintre exporturi și importuri a atins un miliard de euro în doar câteva luni de zile. Cifrele sunt furnizate de instituțiile statului, de Institutul Național de Statistică”, susține liberalul în comunicatul de presă;
  2. Agricultura este ”îngropată” de actualul ministru, Daea, despre care Adrian Cozma susține că e preocupat doar de cormorani… De altfel, acesta critică faptul că agricultura e la pământ ca și alte domenii, deoarece PSD este preocupat exclusiv de rezolvarea problemelor penale ale lui Liviu Dragnea și deloc de problemele reale ale românilor. Acesta anticipează un scenariu sumbru: dacă acest Guvern va continua, ”putem să ne luăm rămas bun de la porcul de Crăciun!”(n.n. referire la actele normative, date de PSD în anul 2018, care limitează creșterea porcilor în gospodării);
  3. Cozma dă o replică acidă sloganului PSD, ironizându-l, printr-un demers de trolling:

    ”DA, sunt de acord că România merită mai mult decât un guvern de incompetenți şi nepricepuți care, în fiecare zi, ne furnizează scumpiri, minciuni şi dezamăgiri pe bandă rulantă(…). PNL este capabil şi pregătit în orice moment să preia guvernarea, să ofere soluţii pentru recredibilizarea României, stabilizarea economiei şi relansarea sectorului agricol”.

    În esență, ceea ce propune Adrian Cozma, în numele partidului său, este necesitatea unei schimbări urgente de direcție.

    Acest demers al consilierului județean al PNL se alătură altor ieșiri publice, la nivel național, care ne fac să bănuim că liberalii chiar își propun guvernarea, pentru a evita dezastrul spre care susțin analiștii că merge țara, sub guvernarea PSD-ALDE.

 

 

Comunicatul dat publicității de liberalul Adrian Cozma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.