Ciprian Ardelean: “Pro România cere Consiliului Judeţean situaţia drumului Satu Mare – Solduba!

0

Pro România cere Consiliului Judeţean să prezinte situaţia drumului Satu Mare – Solduba, sătmărenilor. Cât la sută s-a executat din drum, situaţia juridică a acestuia, cât la sută a mai rămas de executat şi câţi bani s-au dat. Este vorba despre drumul judeţean  193A de la Satu Mare la Amați, Rușeni, Tătărești, Necopoi, Homorodu de Jos,  Homorodu de Mijloc, Homorodu de Sus, Solduba, Hodișa, Socond şi Rătești şi care a intrat în reabilitare în anul 2017. Termenul de execuţie al acestui drum era de 36 de luni. În prezent, lucrările stagnează, iar asta pentru că firma Tehnic Asist a intrat în insolvenţă.

“Iată că am avut dreptate, pe acel drum nu se lucrează, din păcate, oamenii, care şi aşa au tras destul de mult, se pare că vor îndura şi mai mult. Dacă se reia licitaţia pe acel drum, vă daţi seama că toate lucrurile astea durează.” afirmă Ciprian Ardelean

Purtătorul de cuvânt Pro România, Ciprian Ardelean, a declarat că l-a avertizat pe preşedintele Consiliului Judeţean Pataki Csaba, că firma Tehnic Asist urmează să intre în faliment, încă de pe vremea când se afla în poziţia de consilier judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.