Condiții de spital 2019 – Satu Mare!

0

Condițiile precare din spitalele sătmărene nu pot fi trecute cu vedere prea ușor. Fie că sunt pacienți sau simpli vizitatori, nimeni nu poate rămâne fără reacție la aceste imagini

 

Imagini din Spitalul Vechi Satu Mare. Nu de acum 20 de ani, ci din urmă cu câteva zile, surprinse de un bărbat din Satu Mare.

Un sătmărean, pacient sau simplu vizitator, nu știm, a ținut să împărtășească cu prietenii din mediul virtual imagini surprinse de el, in Spitalul Vechi. Condițiile oferite de spital sunt printre altele: Pereți scorojiți, lipsa igienei, uși din lemn mult prea vechi și care abia de mai închid, lipsa siguranței în ceea ce privesc prizele și lista poate continua.

La vederea imaginilor pe facebook, comentariile nu au întârziat să apară. Unii dintre internauți afirmă că și mirosul din spital este îngrozitor. În sezonul cald, mulți de plâng și de insectele care au acces în spital.

În Spitalul Vechi Satu Mare, așa cum îi spune și numele, totul este vechi! Mult prea vechi pentru secolul 21. Mai mult, mulți dintre cei care ajung acolo, se plâng că merg să se trateze de o boală și se întorc acasă cu alta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.