Victor Ponta: ”Toate lucrurile rele pe care le-am făcut, putem să le îndreptăm!”

0

Fostul premier, Victor Ponta, s-a aflat ieri la Satu Mare pentru a lansa candidaţilor ProRomânia la europarlamentare. Alături el s-au aflat şi Corina Creţu, de asemenea candidată la europarlamentare, dar şi fostul ministru de Interne, Ioan Rus.
Surprinzător, fostul premier, nu a criticat prea aspru PSD-ul şi nici alte partide, ci a îndemnat lumea să iasă la vot pe 26 mai şi să voteze ProRomânia.
ProRomânia consideră că rezolvarea decalajelor economice şi sociale se poate realiza printr-o abordare progresistă şi social-liberală care să aducă beneficii pentru toţi românii, susţin aceştia.

“Eu sunt absolut convins că bătălia e foarte grea. Vreau să vă rog pe cei care sunteţi aici, să fiţi mai mult decât nişte oameni care ne ascultă pe noi, să consideraţi că acest partid, ProRomânia, este al vostru, al dumneavoastră. Eu sper că dintre cei din sală, de aici,  mulţi veţi fi în secţiile de vot pe 26 mai, avem 345 de secţii de vot, ca să fiţi atenţi să nu ne dispară voturile, să obţinem un rezultat bun şi după aceea să luptăm în continuare pentru toate proiectele şi pentru lucrurile bune pe care le aşteaptă oamenii de la noi. Ştiu că-i foarte multă dezamăgire, că oamenii spun că în România nu se poate, că nu ai ce să faci cu politica, eu vă spun că se poate! În 2010-2011, tot aşa, auzeam că nu se poate, că Băsescu e prea puternic, că nu mai ieşim din criză, şi au venit nişte ani buni, 2012, 2013, 2014, 2015, cu mai multă stabilitate, cu mai multe proiecte, cu mai multe lucruri bune făcute. Cred sincer că împreună cu dumneavoastră, toate lucrurile lucrurile bune pe care le-am făcut, le putem face din nou mai bine, şi toate lucrurile rele pe care le-am făcut, putem să le îndreptăm.”, a fost declaraţia fostului premier, Victor Ponta

Corina Creţu a vorbit despre investiţiile realizate din fonduri europene, investiţii care au ajutat şi la modernizarea judeţului Satu Mare. ,,Casa Meşteşugarilor”, clădirea unde a avut loc conferinţa şi Colegiul Naţional Ioan Slavici s-au numărat printre ele.

“Practic am încercat să recuperăm banii pierduţi sau care erau pe cale de a se pierde, în ultimii 12 ani. Am preluat poziţia de Comisar European cu o rată de absorbţie de sub 60%, am ajuns la 95% pentru perioada 2007-2014, bani din care, Satu Mare de pildă, pe lângă această renovare de clădire, a plătit proiectul de apă şi canalizare pe care l-am semnat pentru toate oraşele şi localităţile, inclusiv satele din judeţul Satu Mare”,a declarat Corina Creţu

Cei trei au fost întâmpinaţi la Satu Mare cu pâine, sare şi bineînțeles pălincă, iar la final au făcut poze cu cei prezenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.