Simona Halep câștigă primul meci din duelul FED CUP al României cu Franța

0

UPDATE: Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul cu Caroline Garcia, 3-6, 3-6, disputa din prima zi, încheindu-se la egalitate: România – Franța, 1-1.

 

 

Simona Halep deschide semifinala cu o victorie

Simona și-a dominat adversara din prima zi, pe franțuzoaica Kristina Mladenovic (locul 66 WTA).

Primul set a fost câștigat de româncă cu 6-3.

Al doilea a fost fără istoric, franțuzoaica reușind să câștige un singur game – a fost 6-1 în favoarea Simonei Halep.

Superioritatea româncei a fost recunoscută și de ziariștii de la prestigiosul jurnal de sport L’Equipe:

”România a câştigat primul punct din semifinala cu Franţa. Halep a dominat-o pe Mladenovic, s-a impus cu 6-3, 6-1, astfel că a adus României primul punct. Kristina Mladenovic a făcut tot ce a putut, dar Simona a fost mult prea puternică pentru ea. Franţa este condusă cu 1-0 în semifinala din Fed Cup, au scris jurnaliştii francezi.

 

Emil Boc, șef de galerie pe tărâm francez

Primarul Clujului a fost, din nou, alături de echipa națională de tenis a României. Și datorită acestuia, jucătoarele noastre au avut senzația că joacă acasă și nu în deplasare (semifinala FED CUP se joacă la Rouen in Franța).

“Parcă am jucat acasă. Chiar m-am simţit ca acasă, Vă mulţumesc tuturor, pentru că am avut o parte de o primire caldă şi asta face totul mai special. M-am simţit excelent, a transmis Simona Halep.

Următorul duel din disputa de semifinală FED CUP, în desfășurare, în momentul de față, este cel al Mihaelei Buzărnescu cu Caroline Garcia.

Vor urma încă două meciuri de simplu și unul de dublu, echipa câștigătoare urmând să înfrunte în finală câștigătoarea dintre Australia și Belarus.

Darren Cahill își dorește o finală România – Australia

Fostul antrenor australian al Simonei Halep a transmis un mesaj de susținere fostei sale eleve și echipei acesteia, sperând la o finală România- Australia…

Foto: prosport, gsp.ro, WTA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.