VIDEO! Ilie Năstase, surprins în timp ce aruncă cu cafea pe un panou cu Traian Băsescu!

0

Fostul tenismen şi actualul candidat UNPR la europarlamentarele din mai 2019, a fost surprins în timp ce arunca cu cafea pe un panou electoral care îl închipuia pe fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.
În video se poate observa cum Ilie Năstase, se plimbă pe lângă panoul PMP, ţinând o cafea în mână. Un tânăr merge pe urmele sale, în timp ce-l filmează, iar îndată ce vede chipul lui Traian Băsescu, aruncă, senin, cafeaua pe chipul fostului preşedinte şi merge mai departe.
Traian Băsescu este cel care deschide lista Partidului Mişcarea Populară la europarlamentare, în data de 26 mai.

Preşedintele PMP Bucureşti, Cristian Petrescu a fost cel care a urcat filmuleţul pe pagina sa de facebook, criticând aspru gestul fostului jucător de tenis.

“NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! 
Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.
PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN.”, a fost mesajul lui Cristian Petrescu, preşedinte PMP Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.