Iohannis: O nouă farsă a PSD – ”remanierea de tip răfuială”. Președintele respinge cele trei propuneri ale PSD!

0

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat marți, la Cotroceni, că respinge remanierea solicitată de PSD.

În legătură cu propusa remaniere guvernamentală, am analizat întreaga situație și, după părerea mea, această remaniere este un fel de farsă. Nu are absolut, dar absolut nimic, de a face cu îmbunătățirea actului de guvernare, chit că de așa ceva am avea nevoie. Nu are absolut nicio treabă cu agenda românilor sau cu agenda României. Este cauzată de o răfuială mai degrabă din interiorul PSD. Ca atare, mi se pare că este, această remaniere întreagă, neavenită”, a declarat Președintele jurnaliștilor.

Mai mult, Președintele Iohannis a susținut că ”persoanele (n.r. propuse) pur și simplu nu sunt pregătite, nu au ținuta necesară pentru a ocupa aceste poziții”.

PSD urmărea impunerea lui Eugen Nicolicea ca ministru al Justiției, în locul lui Tudorel Toader.

Puteți urmări declarațiile integrale ale Președintelui mai jos

PSD pare resemnat cu decizia Președintelui, ca atare Guvernul a comunicat trei interimari pentru portofoliile vacantate prin demisie:

„Premierul Viorica Dăncilă va transmite în această seară preşedintelui Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiţiei, a ministrului Eugen Teodorovici, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene şi a ministrului Radu Ştefan Oprea, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni“, a comunicat Guvernul României.
Foto și video: presidency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.