Ambasadorul SUA, ia ,,pulsul mediului de afaceri” din Satu Mare! Întâlnire cu reprezentanţii PIMM

0

Ambasadorul SUA, Hans G. Klemm, ar putea reveni la Satu Mare pentru întâlniri inclusiv cu potenţiali investitori americani!

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans G. Klemm, s-a aflat astăzi la Satu Mare, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) Satu Mare, filiala locală a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), dorind să ia pulsul mediului de afaceri, informează asociaţia patronală printr-un comunicat de presă.

Ambasadorul SUA, ia ,,pulsul mediului de afaceri" din Satu Mare! Întâlnire cu reprezentanţii PIMM 1

“Excelenţa Sa Hans G. Klemm a dorit să ia pulsul mediului de afaceri sătmărean într-un cadru restrâns pentru afla dificultăţile cu care se confruntă, dar şi oportunităţile de investiţii din zonă. Reprezentanţii mediului privat şi-au prezentat afacerile şi au expus problemele pe care le întâmpină, temele comune atinse fiind instabilitatea legislativă, lipsa de predictibilitate, birocraţia şi criza de pe piaţa forţei de muncă”

În finalul întâlnirii, ambasadorul şi-a exprimat intenţia de a reveni în Satu Mare pentru întâlniri mai extinse cu mediul de afaceri, la care să participe inclusiv potenţiali investitori americani. Cu această ocazie, preşedintele PIMM Satu Mare, Crina Dunca, i-a lansat ambasadorului SUA, invitaţia de a participa la Forumul INVEST în Satu Mare, la  o dată care nu a fost stabilită încă, dar urmează să fie stabilită de comun acord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.