ZIUA ÎN CARE UDMR S-A FĂCUT ”DE PORC”, PE MOTIV CĂ SUSȚINE CORUPȚII. RUȘINEA MAGYAR LORAND

7

Coaliția de guvernare PSD-ALDE are o majoritate tot mai fragilă în Parlament. S-a văzut acest lucru, fără vreo urmă de îndoială, cu ocazia votului pentru modificarea Codurilor penale.

Cu toate acestea, partidul lui Dragnea a reușit să își treacă modificările, care deturnează Justiția, cu ajutorul politrucilor din ”PSD-ul verde”.

Printre ”adjuvanți”, sătmăreanul Magyar Lorand…

 

Ziua care a expus susținătorii corupților: UDMR, trup și suflet alături de PSD

După cum SATMAREANUL.RO vă relata, în cursul zilei de miercuri, Camera Deputaţilor a adoptat, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal şi a celui de procedură penală.

Așa a arătat tabloul final al voturilor: doar 81 deputați au votat împotriva modificării Codurilor.

Cei care au votat integral împotriva modificărilor au fost cei de la PNL și USR.

Parlamentarii UDMR au asigurat voturile necesare pentru ca Dragnea să-și facă ”pofta” și să scape de pușcărie: toți cei 13 deputați UDMR au votat ”DA”.

Puteți citi aici lista cu cei care au votat și modul în care au votat…

Am evidenția faptul că, alături de pesediști, ca Ioana Bran, a votat și un sătmărean de la UDMR, dl. Deputat Magyar Lorand Balint.

Acest domn face de rușine cetățenii Sătmarului, care nu l-au trimis în Parlament să voteze pentru a ne transforma în Burkina Faso, sau Congo, cum ar zice confratele lui Magyar, ex-pușcăriașul Năstase Adrian…

Cum sunt văzuți reprezentanții UDMR de colegii lor din Parlament

Au explicat, cu talent incredibil, reporterii Adevărul – redăm integral paragraful, care face portretul adecvat susținătorilor corupților…

În timp ce social-democraţii părăsesc sala, la microfon se înghesuie şi Marton Arpad, de la UDMR, care explică de ce partidul său a votat pozitiv. „Porcule”, se aude dintr-odată din colţul USR. Vicepreşedintele Camerei face apel la linişte, însă Arpad nu e mulţumit. „Vă rog să o opriţi pe doamna cu zarva din prima bancă. Puteţi să o opriţi pe doamna elegantă?”, spune supărat deputatul. La finalul intervenţiei, Arpad merge ţintă către Raluca Turcan şi începe să ridice palmele la aceasta. Din celălalt colţ, se aude din nou, ca un ecou: „Porcule”…”.

UDMR-ul trebuie urgent reformat: e greu de crezut că etnicii maghiari – oameni serioși, cu mentalitate sănătoasă – pot să se mai simtă reprezentați de această rușine, care a devenit UDMR-ul, în varianta Fidesz de România!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.