Primăria Satu Mare are program special de lucru de sărbători! Un singur serviciu va fi deschis

0

În cazul în care aveţi treabă la Primăria Satu Mare zilele acestea, trebuie să ştiţi că, începând de astăzi, serviciile primăriei vor funcţiona sub un program special de sărbători, iar în unele zile va fi închis. Primăria a pus la dispoziţia cetăţenilor, programul special de sfintele sărbători Pascale.
Dacă doriţi să apelaţi la Serviciul de evidenţa persoanelor, Direcţia de impozite şi taxe locale sediu, dar şi Direcţia taxe locale de la Someşul, este bine să ştiţi că acestea vor fi închise începând de astăzi. Timp de şase zile, aceste servicii publice, nu vor funcţiona, cu excepţia Serviciului de Stare Civilă.
Serviciul de stare civilă va fi închis astăzi, 26 aprilie, însă se va deschide mâine pentru că, ştim cu toţii, cele mai multe cununii civile au loc sâmbăta, urmând ca duminică să fie închis şi reluându-şi activitatea de luni, după un program special.

Pe 28 aprilie, în ziua de Paşte, toate servicile primăriei vor fi închis, la fel şi în data de 1 mai. În restul zilelor, până pe 2, singurul serviciu public care va funcţiona cu excepţia zilelor de 26, 28 aprilie şi 1 mai, este Serviciul de Stare Civilă. Restul serviciilor Primăriei, vor fi închise până oe 2 mai.

Aici aveţi programul de lucru special de sărbători al Primăriei Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.