Un artist sătmărean donează pentru Spitalul Judeţean!

0

Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare se bucură de donaţii în această perioadă. Tenorul sătmărean Norbert Nagy, alături de Clubul Rotary Satu Mare, colaborează pentru al treilea an pentru a sprijini atât financiar, cât şi material comunitatea sătmăreană şi donează de această dată un pachet de echipamente medicale pentru Spitalul Judeţean.

Echipamentele donate anul acesta sunt în valoare de 22.000 RON şi sunt destinate pacienţilor cu probleme cardiace. Este vorba despre un electrocardiograf și două Holtere mobile EKG, care au fost achiziționate special pentru Spital în urma unui concert susţinut de artistul Norbert Nagy. Din sumele obținute în urma vânzării biletelor la Concertele de Crăciun susținute de artist, eveniment sprijinit de Clubul Rotary, în luna Decembrie a anului trecut, aceştia au cumpărat echipamente medicale pentru secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.


“Echipamentele donate vin în sprijinul pacienților cu probleme cardiace, acțiunea având ca scop îmbunătățirea calității actului medical pentru comunitatea sătmăreană.”, transmit cei de la Rotary

Predarea echipamentelor a avut loc ieri la Spitalul Judeţean în prezența tenorului Nagy Norbert şi a reprezentanților Clubului Rotary Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.