Cenzura …verde de la Tășnad. Cum încearcă viceprimarul UDMR, Balasz Kiskasza, să ascundă ADEVĂRUL, CENZURÂND jurnaliștii!

2

Viceprimarul UDMR din Tășnad, Balasz Kiskasza, este hotărât să lupte cu orice arme are la îndemână, pentru a-și menține privilegiile pe care domnia-sa și partidul din care face parte le-au obținut, grație democrației.

Din ”arsenalul”folosit de acesta nu lipsește cenzura.

Aceasta este dovada foto că viceprimarul – la ore târzii din noapte – nu se gândește la binele comunității, pe care o conduce…

ci la modalități – demne de dictaturi din țări de lumea a treia – prin care să-i MINTĂ pe cei care-l votează!

Este îngrozitor că un conducător al unei comunități locale a ajuns în această situație penibilă de a cenzura un jurnalist, care a ÎNDRĂZNIT să spună ADEVĂRUL despre Tășnad.

Am verificat ce încerca viceprimarul tășnădean să ascundă de ochii opiniei publice din Tășnad. Este vorba de unul dintre materialele scrise despre modul în care au fost tratați rromii din Tășnad – în acest material, un vicepreședinte UDMR, Bendel Iosif, este citat de jurnaliștii SATMAREANUL.RO, făcând afirmații susceptibile de DISCRIMINARE.

Menționăm că jurnaliștii noștri au respectat toate normele de etică și conduită jurnalistică. Dovadă în acest sens este și faptul că UDMR sau Primăria Tășnad nu au cerut drept la replică, pentru a corecta eventuale inexactități. Adevărul este că nu e nimic de corectat în cele publicate de SATMAREANUL.RO; în schimb, politrucii din Tășnad trebuie să-și corecteze comportamentul anti-democratic.

Pentru că a cenzura adevărul este UN DEMERS ANTI-DEMOCRATIC, ANTI-EUROPEAN!

Puteți reciti acest material cenzurat pe Facebook, de către viceprimarul din Tășnad, dând click pe următorul link:

https://satmareanul.ro/2019/04/25/iosif-bendel-se-apara-de-acuzele-rromilor-din-tasnad-au-preferat-sa-stea-la-soare-desi-sunt-deja-bronzati/

De asemenea, pentru a înțelege, exhaustiv, tema abordată, în mod obiectiv obiectiv și deontologic, de jurnaliștii noștri, vă invităm să lecturați și celelalte materiale publicate în jurul posibilului tratament discriminatoriu aplicat de UDMR Tășnad și un angajat Apaserv rromilor din Tășnad:

Bendel Iosif(UDMR) a tăiat apa în cartierul de rromi din Tășnad. Șantaj electoral?

Bendel Iosif, UDMR-istul de ”rasă superioară” din Tășnad, vrea ca rromii să sape canale, pentru Apaserv, ca în lagărele naziste

Este o rușine la ce a ajuns să se dedea UDMR-ul din Tășnad! Este o rușine că un politician din România europeană își permite să cenzureze, mai exact, își permite să își trateze fără respect votanții, prin demersuri menite a ascunde ADEVĂRUL!

Pe noi nu ne surprinde: vă reamintim că, deunăzi, UDMR a votat, alături de PSD, pentru protejarea corupției în România!

Repudiem cenzura! Ce a reușit să facă acest politruc UDMR, prin tentativa eșuată de cenzură, nu a fost decât să ne convingă de faptul că trebuie să ne focusăm și mai mult asupra Tășnadului.

Nu numai că Tășnădenii trebuie să știe adevărul, ci trebuie să devină conștienți că politrucii care-i conduc încearcă să tăinuiască, precum în cele mai negre timpuri ale dictaturii comuniste, faptele reprobabile pe care le săvârșesc!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.