LĂUDABIL! Serviciul Maltez Satu Mare, alături de un supermarket, ajutor pentru 500 de sătmăreni

0

Dar din dar, se face rai!

Serviciul de Ajutor Maltez  a bucurat aproape 500 de persoane nevoiașe din Satu Mare. Cu ajutorul unui supermarket care, se pare, a dorit să rămână anonim, au fost împărțite alimente unui număr exact de 498 de persoane din municipiu.
S-au împărțit 471 de pâini, 30 de cutii cu prăjituri, 60 de litri de supă și chiar și supă caldă, 34 de porții. 229 de cozonaci de 1 kilogram, 58 de bucăți de cozonaci de 3 kilograme și nu mai puțin de 238 de kilograme de produse de patiserie.

“Inchipuie-ți ca afară plouă. Eşti într-o zonă defavorizată şi este noroi peste tot. Pe lângă bloc, retrași la o parte de vânt în mici grupuri discută între ei oamenii. Ceva se întâmplă…. Tot mai mulți se apropie de o mașină din parcare. Vine o doamnă mai în vârsta rezemată de baston, adulți alături de copii. Unui dintre ei poarta pantofi dar sunt care aleargă si desculți spre noi.”, a fost mesajul celor de la Ajutor Maltez Satu Mare.

Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR) este o asociaţie non-profit cu sediul central la Cluj-Napoca. De 25 de ani, prin intermediul a 17 filiale şi sucursale în ţară, printre care și în Satu Mare, derulează programe în beneficiul celor aflaţi în nevoie. De la vârstnici, bolnavi, persoane cu dizabilităti şi alte grupuri vulnerabile.
Au în total 1200 de voluntari care se implică în mod constant pentru a-i ajuta să ducă o viaţă demnă, fără distincţie de etnie, religie, sex sau apartenenţă politică.

Misiunea lor nu este una simplă.
“Valorile creştine şi principiile umanitare se află la fundamentul acţiunilor noastre: Serviciul de Ajutor Maltez în România este purtătorul misiunii Ordinului Suveran de Malta.
Serviciul de Ajutor Maltez în România oferă asistenţă consecventă şi ajutor persoanelor aflate în nevoie, indiferent de etnie, religie, sex, apartenenţă socială şi politică, în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora, guvernaţi fiind de principiile dragostei creştine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.