OFICIAL se deschide Ștrandul de 1 mai, fără autorizație de la Primărie…încă!

0

Fie vreme bună, fie vreme rea, ștrandul Nord Vest Termal Park se deschide de 1 mai, anunță administratorul.

Chiar dacă cel mai vechi ștrand din Satu Mare funcționează numai în spațiu deschis, iar anul acesta ziua de 1 mai muncitoresc, zi oficială liberă, aduce ploi și nu soare, toți sătmărenii se pot bucura de deschiderea oficială a ștrandului.

OFICIAL se deschide Ștrandul de 1 mai, fără autorizație de la Primărie...încă! 1

Prețurile biletelor, cel puțin de început, sunt între 10 și 20 de lei anul acesta. 10 lei pentru pensionari și copiii până la vârsta de 14 ani și 20 de lei pentru adulți. Dacă doriți și șezlong, atunci va trebui să mai scoateți din buzunar 5 lei.

Nici programul de anul acesta nu a suferit mari modificări.

Deși programul de la intrare arată că ștrandul este deschis până la orele 20:00, deocamdată va fi deschis doar până la orele 19:00, fiind început de sezon. Începând cu luna iunie, programul se va prelungi chiar și după orele 20:00.

OFICIAL se deschide Ștrandul de 1 mai, fără autorizație de la Primărie...încă! 2

Nord Vest Termal Park se deschide mâine în ciuda faptului că nu a primit autorizație de la primărie!

“De la 9 dimineața la 19 seara pentru început, cred. Nici nu știm. Problema e în felul următor: noi deschid mâine, dar nu avem autorizație. Ăștia de la Primărie nu ne-au dat niciun răspuns. Problema e în felul următor, merg la Primărie să cer autorizație, da’ primăria nu îmi dă. Suntem în așteptare. Putem deschide pentru că ne-au dat un termen pentru chestia asta și, normal, putem deschide în perioada asta. Acum o săptămână am depus cererea de autorizație, normal după 10 zile ți-o dă…”, a mărturisit administratorul

Ca și în anii trecuți, vor funcționa 6 bazine pentru adulți și 2 pentru copii. Și terasele cu mâncare și băuturi vor fi deschise începând de mâine.

Momentan, așa arată bazinele.

OFICIAL se deschide Ștrandul de 1 mai, fără autorizație de la Primărie...încă! 3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.