Programul de guvernare al PSD a fost atât de ”performant”, încât prețul motorinei a crescut cu 25%, în semn de apreciere

0

Această scumpire a survenit în decurs de numai un an și jumătate, conform unor analize făcute de jurnaliștii de la Newsweek Romania.

Prețul motorinei standard a ajuns la pragul psihologic de 6 lei, anticipându-se că nu va rămâne acolo, ci va crește… În septembrie 2017, era la 4.75 lei/litru.

Între timp, este adevărat că a crescut și prețul barilului de petrol, însă adevăratul vinovat pare a fi Guvernul, prin politicile promovate prin programul de Guvernare.

După cum se știe, în 2017, Guvernul PSD a modificat, prin Ordonanță, Codul fiscal, majorând accizele la combustibili.

Acum, încep să se vadă efectele politicii de guvernare a PSD…

Programul de guvernare al PSD a fost atât de ”performant”, încât prețul motorinei a crescut cu 25%, în semn de apreciere 1

Iohannis a avertizat, încă din martie:” Prețuri în creștere, taxe și impozite suplimentare, aceasta este oferta generoasă a PSD.

Președintele a anticipat dezastrul economic păstorit de PSD, în cadrul unor declarații de presă la Palatul Cotroceni.

Le puteți reciti integral pe SATMAREANUL.RO, dând click aici .

Spicuim doar câteva dintre acestea, care exprimă esența:

”Cel mai slab guvern din istoria postdecembristă, un guvern pesedist al imposturii și incompetenței, a creat un buget pe măsura sa.(…)

Cine va deconta nota pentru dezastrul propus de PSD în economie? Din păcate, răspunsul este simplu: cetățenii și mediul privat. Prețuri în creștere, taxe și impozite suplimentare, aceasta este oferta generoasă a PSD.

Degeaba PSD strigă sus și tare, pe toate canalele, că de vină sunt alții. Tot timpul de vină sunt alții.

Nu, nu sunt alții!

Principalul vinovat pentru că România nu s-a dezvoltat în ultimii ani este PSD!

Programul de guvernare al PSD a fost atât de ”performant”, încât prețul motorinei a crescut cu 25%, în semn de apreciere 2

Ce va urma?

Creșterea prețului la combustibil va genera scumpiri în lanț în economie.

Până la urmă, efectele se vor face simțite în buzunarul românului, care va trebui să scoată mai mulți bani din buzunar, pentru costurile vieții, într-o Românie, ce gâfâie tot mai mult sub guvernarea PSD-ALDE-UDMR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.