Un american își caută rudele în Satu Mare

0

Martin Gnandt, un american care locuiește în Ohio, Statele Unite ale Americii, își caută strămoșii tocmai la Satu Mare. Acesta a cerut ajutorul pe facebook, printr-o postare pe un grup în care sunt înscriși mai mulți sătmăreni. Scopul lui este de a-și găsi rudele necunoscute din România.
Tatăl lui s-a numit John Gnandt și a fost adus pe lume în România, în anul 1921, conform certificatului de naștere al tatălui său. Americanul spune că are aici rude pe care nu le-a întâlnit niciodată și pe care și-ar dori să le cunoască. Acesta a cerut ajutorul sătmărenilor în scriși în grup pentru a-l ajuta să ia legătura cu aceste rude.
Bărbatul susține că tatăl său, John Gnandt nu a vorbit niciodată despre frații sau surorile lui, dar el și-a dori să-i găsească și să-i întâlnească. De asemenea, Martin Gnandt a oferit și numele străbunicului său, care este același cu al lui, tot Martin, pentru a putea fi mai ușoară găsirea rudelor sale, de către cei care îi sar în ajutor. Bineînțeles, bărbatul nu cunoaște limba română, însă noi am explicat mesajul său.

 

 

 

 

 

Mai multe persoane din acel grup au văzut mesajul lui americanului și chiar s-au oferit să-l ajute, oferindu-i informații cu privire la orașul unde ar fi putut locui tatăl său. După nume, unii susțin că exista în orașul Tășnad un doctor cu numele de Gnandt, în vreme ce alții spun că persoane cu acest nume se găsesc și în orașul Carei. În schimb, Martin crede că acesta s-a născut în orașul Satu Mare.

Americanul Martin Gnandt a mai postat un mesaj asemănător și anul trecut, tot pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.