Mai multe județe din țară sub cod galben de ploi, conform ANM. Cum va fi vremea la Satu Mare

0

Județul Satu Mare nu se află sub cod galben de ploi, deși, ieri, Institutul Național de Meteorologie anunța cod galben de ploi inclusiv pentru zona Transilvaniei. Totuși, nu vă grăbiți să ieșiți din casă fără umbrelă, chiar dacă e zi oficială liberă de la stat, meteorologii anunță ploi pentru tot județul Satu Mare.
Chiar dacă e 1 mai muncitoresc, vacanță de Paști prelungită pentru unii și probabil v-ați făcut planuri de mers la iarbă verde, însă vremea nu ține cu noi, și nu doar astăzi, ci toată săptămâna, anunță Institutul Național de Meteorologie.
Se anunță vreme în general instabilă, ploi și vânt pe tot parcursul zilei de astăzi, ba chiar pe tot parcursul săptămânii.
În cursul zilei de astăzi, 1 mai, vântul va sufla în general moderat, cu până la 25 km/h, iar pe parcursul zilei, în județul nostru, temperaturile maxime se vor situa între 14 și 16 grade celsius. Cerul va fi mai mult noros, iar presiunea atmosferică ușor variabilă. Nu sperați, însă, la o după-amiază însorită care să salveze această zi, meteorologii anunță instabilitate întreaga zi. La noapte nu vom avea mai mult de 5 grade și vom avea de asemenea parte ploi, iar vântul va sufla cu până la 7 km/h din partea de vest. Șansele de furtuni pe timpul nopții sunt extrem de mici, iar din fericire, județul Satu Mare nu se mai află sub cod galben de ploi.

În acest moment, la Satu Mare nu se înregistrează mai mult de 11,5 grade în termometre, informează INS.

Satu Mare nu se află sub cod galben de ploi, după datele Institutului Național de Meteorologie. În schimb, pentru zona Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum și în sudul Moldovei, se anunță cod galben de ploi astăzi, între orele 10:00- 21:00, iar vântul va sufla în cu rafale de 55….65 km/h și temporar 70…75 km/h.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.