Altex continuă extinderea la Satu Mare! Construiește Centru Comercial care va găzdui mai multe magazine

0

Altex continuă extinderea la Satu Mare și construiește Centru Comercial pe bulevardul Henri Coandă, strada Corvinilor, în spatele celui mai nou magazin Kaufland din Satu Mare.
Magazinul principal va purta denumirea de ,,Media Galaxy”, care aparține companiei Altex și va găzdui și alte 2 sau 3 magazine. Încă nu se știe exact deoarece sunt la faza negocierilor, însă, cel mai probabil vor fi magazine de articole sportive. Lucrările au început de curând și vor fi finalizate în toamna anului acesta.

Altex continuă extinderea la Satu Mare! Construiește Centru Comercial care va găzdui mai multe magazine 1

De asemenea, Centrul Comercial Altex, pune la dispoziție 100 de locuri de parcare pentru viitori clienți și zone verzi.
După cum se poate observa și în poze, magazinul va avea forma literei ,,L”.
Centrul Comercial se va deschide în luna octombrie a cestui an, iar Altex promite și promoții la deschidere, cel puțin patru zile, a declarat dirigintele de șantier.

Altex continuă extinderea la Satu Mare! Construiește Centru Comercial care va găzdui mai multe magazine 2

“Vor fi două corpuri de clădire, în formă de ,,L”. Unul în lungul străzii Corvinilor și unul perpendicular. Magazinul principal va fi sub brandul Media Galaxy, care aparține companiei Altex și sunt încă în negocieri, nu știu dacă s-au finalizat, pentru ceilalți chiriași, două sau trei magazine. Magazine de pantofi, de articole sportive sau chiar articole de mobilă. Suprafața, 4150 de metri pătrați  per total, toate magazinele.”, a declarat Florin Hagău, dirigintele șantierul

Altex continuă extinderea la Satu Mare! Construiește Centru Comercial care va găzdui mai multe magazine 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.