Amenzi usturătoare pentru șoferi! De când a decis Primăria ,,să facă ordine în oraș”

1

Primăria vrea să facă ordine în oraș. După mai multe sesizări atât din partea presei, cât și din partea locuitorilor orașului, Primăria, a decis, începând de luni, 6 mai, ca toate mașinile șoferilor care parchează ilegal să fi ridicate, anunță Primăria.
Și nu doar atât, ridicarea mașinilor parcate ilegal, costă scump. Șoferii vor fi nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 600 pentru ispravă, dacă mașina este ridicată. Dacă proprietarul ajunge la timp, iar mașina nu ajunge să fie ridicată, amenda se înjumătățește la 300 de lei.
De luni înainte, șoferii nu mai au voie să oprească autovehiculele în stații de autobuz, în intersecții, în sensuri giratorii, pe trecerile de pietoni, pe trotuare și piste de biciclete, în cazuri de blocare a diferite căi de acces al mașinilor.
Vă aducem aminte că doar luna trecută, sătmăreanul.ro, a prezentat câteva cazuri de parcări ilegale în municipiul Satu Mare, după ce mai mulți sătmăreni s-au plâns.

Amenzi usturătoare pentru șoferi! De când a decis Primăria ,,să facă ordine în oraș" 1

“Administrația Domeniului Public Satu Mare începe de luni, 6 mai, ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Cuantumul sancțiunii pentru ridicare-transport-depozitare este de 600 de lei. În cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea e de 300 de lei. Măsura ridicării autovehiculelor se aplică în cazurile în care autovehicul este oprit în stațiile de autobuz, în intersecții și sensuri giratorii, pe treceri de pietoni, pe trotuare și piste de biciclete, în cazuri de blocare a diverselor căi de acces auto, precum și în alte situații, conform legislației în vigoare.”, este mesajul Primăriei Satu Mare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.