Liberalul Adrian Cozma propune schimbarea: România merită mai mult decât demagogia PSD!

0

Într-o postare, cu titlul ”PSD fură din orice poziție”, făcută publică pe contul său de Facebook, consilierul județean PNL Adrian Cozma critică demersurile electorale ale PSD, demersuri pe care le consideră, nu doar demagogice, ci și ”lipsite de respect”.

Mai mult, Cozma îi acuză pe pesediști de faptul că, în cea mai demagogică manieră posibilă, mimează grija pentru copii, când, de fapt, realitatea este că ”au votat împotriva creșterii alocațiilor pentru copii”.

Cozma se declară scandalizat de lipsa de respect a reprezentanților acestui partid: PSD a ajuns până într-acolo, încât se folosește de copii, pentru obține un avantaj în lupta electorală.

Liberalul invocă și o dovadă a dezinformărilor, la care se dedă PSD, atașând la postarea sa o captură foto după un titlu de presă, ce probează minciunile promovate de PSD.

 

În concluzie, acesta îndeamnă la o schimbare, ce este posibilă, doar dacă oamenii vor vota pe 26 mai.

 

Aceasta este postarea liberalului Adrian Cozma:

”PSD fură din orice poziție.

Au votat împotriva creșterii alocațiilor pentru copii. A văzut toată țara, iar astăzi distribuie materiale demagogice prin care vor să arate grija lor pentru copii.

Lipsă de respect și folosirea copiilor în campania electorală. Metodele tradiționale ale PSD au rămas dezinformarea și demagogia.

Facem schimbarea, iar primul pas îl facem pe 26 mai. Hai la vot!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.