Trei medalii de aur, două de argint și una de bronz! Rezultate formidabile pentru elevii români la Olimpiada de Chimie din Rusia

0

Cine spune că generațiile noi ,,sunt generații pierdute”? Elevi de la patru licee din România au făcut cinste țării la Olimpiada Internațională de Chimie, desfășurată la Sankt Petersburg, în Rusia, în ciuda competiției. La cea de-a 53 a ediție a acestei olimpiade, elevii români au obținut rezultate remarcabile, întorcându-se acasă cu nu mai puțin de 6 medalii. Elevii au obținut trei medalii de aur, două de argint și una de bronz.

Merită tot respectul și admirația românilor, elevii: Ana Florescu Ciobotaru și Mircea Paul Bodrogean, și Emeric Claudiu Ardelean, deținătorii medaliei de aur, elevi ai Liceului Internațional de Informatică București. Tudor Lile de la Colegiul Național Moise Nicoară din Arad și Teodora Stan de la Liceul Internațional de Informatică București pentru medaliile de argint obținute. Medalia de bronz s-a dus la eleva Sandra Sasde, de la ,,Colegiul Național Iași”.

La aceste rezultate remarcabile au contribuit profesoarele coordonatoare Daniela Bogdan și Mihaela Matache.
la Olimpiada Internațională de Chimie din Rusia, au participat 152 de elevi din 28 de state, iar Olimpiada a avut loc în perioada 21-27 aprilie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.