Două tronsoane noi de drumuri intră în REPARAȚIE CAPITALĂ!

0

Consiliul Județean Satu Mare anunță începerea modernizării a două noi tronsoane de drumuri județene. Este vorba despre porțiunea de drum cuprinsă între Doba (DN19) – Boghiș – Dacia și DN 19. Prin modernizarea acestui tronson de drum se va realiza o legătură rutieră modernă inclusiv între localitățile Boghiș și Dacia, acolo unde partea carosabilă este, ca îi evul mediu, din pământ, pe lungime de 4 kilometri. A doilea tronson de drum este DN 19 (zona Vraja Crasnei) spre Moftinu Mare – Crișeni – Craidorolț, în lungime de 12,4 km.

Pentru tronsonul de drum Doba (DN19) – Boghiș – Dacia și DN 19, Șeful Consiliului Județean, Pataki Csaba a semnat un contract cu reprezentantul Asocierii Alfa Rom SRL, Construcții Drumuri SA, Samcif SA și Total Construct SRL. Valoarea contractului este de 17,4 milioane de lei, iar termenele de predare a lucrărilor sunt șase luni pentru proiectul tehnic și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Lungimea totală a traseului este de 10,4 km.
Pe lângă lucrările de modernizare a părții carosabile, contractul mai prevede și asigurarea scurgerii apelor prin înlocuirea sau repararea podețelor și refacerea șanțurilor, precum și realizarea semnalizării rutiere orizontale și verticale.

Două tronsoane noi de drumuri intră în REPARAȚIE CAPITALĂ! 1

Cel de-al doilea contract de proiectare și execuție a lucrărilor, care vizează porțiunea de drum din DN 19 (zona Vraja Crasnei) spre Moftinu Mare – Crișeni – Craidorolț, în lungime de 12,4 km. Executantul, Asocierea Drum Construct SRL și Road Design ASP SRL, are la dispoziție 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor.
Lungimea totală a celor două tronsoane de drum sunt cu o lungime totală de 22 de km.

Contractul în valoare de 18,7 milioane de lei, are în vedere modernizarea părții carosabile, colectarea și evacuarea apelor pluviale, amenajarea elementelor de siguranță a circulației, dar și lucrări de trecere la
nivel cu calea ferată. Cele două tronsoane de drum județean se realizează cu fonduri obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, anunță Biroul de Presă al CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.