Autoritățile locale văd mizeriile din centru, dar cu cele de la periferie cum rămâne?

0

Primăria sancționează tot! De la mașini parcate neregulamentar de către sătmăreni, la firme care distribuie pliante publicitare în oraș. Bine, nu Primăria, pentru că Primăria nu poate sancționa ,,lipsa bunului simț”, în schimb, poliția da.Zilele trecute, ochii vigilenți ai primarului nu au trecut cu vederea pliantele publicitare aruncate pe jos în Piața 25 octombrie, lângă Centrul Comercial Someșul. Edilul orașului a numit gestul, foarte tranșant, ,,lipsă de bun simț”și a afirmat că vinovații vor fi sancționați nu de Primăria, ci de Poliția Locală.

“Din păcate nu există amendă pentru lipsa bunului simț! Așa consideră o mare rețea de magazine să-și împartă pliantele publicitare. Vinovații, sancționați de Poliția Locală.”

Autoritățile locale văd mizeriile din centru, dar cu cele de la periferie cum rămâne? 1

După mesajul Primăriei, au urmat și comentariile internauților care au atras atenția primăriei că nu firma care deține pliantele publicitare este responsabilă pentru revistele aruncate pe jos, ci cei care sunt plătiți să le distribuie sau de simple persoane care găsesc gestul distractiv.

Apreciem remarca edilului Kereskenyi și faptul că i-a mustrat pe cei care au împrăștiat pliantele din centru, pe care le vede toată lumea, dar cu mizeriile din fosta terasă de lângă gara Satu Mare, cum rămâne? Zac acolo de două luni, dar pentru ele autoritățile locale nu se sesizează pentru că ,,și așa nu le vede nimeni”, deși Poliția, ,,cea care amendează lipsa bunului simț”, se afla la 5 metri distanțădar noi le vedem. 

Iar fosta terasă este doar un exemplu…

Autoritățile locale văd mizeriile din centru, dar cu cele de la periferie cum rămâne? 2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.