Cea mai mare competiție montain bike din Satu Mare are loc pe 1 iunie. Poze spectaculoase!

0

Sute de sportivi sunt invitați la Tour de Tur, cea mai veche competiție pe biciclete și alergare din județul Satu Mare, ediția cu numărul 14-a.

Concursul va avea loc pe data de 1 iunie în zona lacului Mujdeni. În centrul atenției, pe lângă concurenți vor fi în continuare Ariile Protejate „Râul Tur”. Concurenții vor lua startul de lângă lacul Mujdeni și vor vizita zona lacului de acumulare Călinești Oaș, râul Tur și Viile Remetea Oașului. Traseul a fost gândit în așa fel încât participanții să vadă și să cunoască frumusețea zonei.

Cea mai mare competiție montain bike din Satu Mare are loc pe 1 iunie. Poze spectaculoase! 1

Pentru a vă familiariza cu probele, vor fi:
Trasee mountain bike
Race: 34 km, diferență de nivel: 800 m+
Maraton: 65 km, diferență de nivel: 1200 m+

Trasee alergare
Cross: 12 km, diferență de nivel: 380 m+
Semimaraton: 25.5 km, diferență de nivel: 800 m+

Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. Iar celor care nu doresc deloc să obosească, în centrul de concurs pregătim o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur și voie bună asigurată de moderatori profesioniști.

Cea mai mare competiție montain bike din Satu Mare are loc pe 1 iunie. Poze spectaculoase! 2

Taxele de înscriere costă 70 de lei pe traseele scurte și 90 de lei pe traseele lungi. Va exista și posibilitatea înscrierii la fața locului dar la un preț mai ridicat și fără tricou în kitul de start.

Organizatorul concursului este Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare. Sponsor principal: CBA. Pentru detalii și înregistrare la concurs, concurenții sunt rugați să acceseze pagina www.tourdetur.ro sau pagina Facebook: Tour de Tur, înscrierile vor lua sfârșit în curând.
Cea mai mare competiție montain bike din Satu Mare are loc pe 1 iunie. Poze spectaculoase! 3
Cea mai mare competiție montain bike din Satu Mare are loc pe 1 iunie. Poze spectaculoase! 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.