GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian

Talentatul fotograf negreștean, Remus Țiplea, pentru a treia oară într-o prestigioasă revistă din România.

În ediția cu numărul 193, a revistei National Geographic România, Remus Țiplea încântă pentru a treia oară în aceeași revistă, cu instantaneele sale. Revista a prezentat sumarul ediției din luna mai 2019, în care, la loc de cinste, sunt prezentate câteva fotografii cu câteva insecte. Nu orice fel de insecte. Fotograful i-a numit simplu: ,,Prietenii mei, bulbucații”.

Una dintre aparaițiile fotografului în celebra revistă Național Geographic România.,,Fotografiile macro cu libelule au devenit pentru autor o formă de dependență, dar și o nesfârșită sursă de imagini unicat.”, a declarat Remus Țiplea, pentru revista National Geographic România.

Insectele fotografului negreștean, Remus Țiplea au făcut înconjurul lumii. Fotografierea libelulelor a început în urmă cu aproape 10 ani, luna aceasta, instantaneele vor apărea și într-o celebră revistă românească.

În 2013, Remus Ţiplea a câştigat marele premiu al concursului de artă fotografică din cadrul Photo Romania Festival, la care au râvnit şi 20 de fotografi internaţionali de renume.

Celebrul ziar britanic The Guardian, a publicat în 2014, în două pagini ale ziarului, patru dintre instantaneele realizat de fotograful Remus Ţiplea. Cu doar o zi înainte, o altă prestigioasă publicaţie tot din Marea Britanie, de această dată, The Telegraph a redat o fotografie de-a lui Remus Ţiplea, un bondar cu ochii verzi, ca fiind una dintre fotografiile zilei de 8 septembrie. Poza a ajuns în The Telegraph prin intermediul unei mari agenţii foto internaţionale, Barcroft Media, cu care Remus Ţiplea a încheiase pe vremea aceea un contract de colaborare.

„Bulbucaţii” au ajuns chiar și în America. Au fost preluate de publicaţia online „Huffington Post” din SUA, făcând senzaţie în „Lumea Nouă”.  Huffington Post scria că libelulele lui Remus Tiplea au o fire rezervată, perfect capturată în imagini spectaculoase.

“Bulbucaţii” lui Ţiplea au făcut furori şi în Italia, instantaneele acestuia putând fi admirate pe site-ul publicaţiei italiene „La Repubblica”.

Fotograful Remus Ţiplea, şi-a descoperit în 2009 pasiunea pentru fotografie, dar a reuşit deja să câştige premii importante la concursuri naţionale şi internaţionale.
Remus Ţiplea s-a evidenţiat în fotografie şi prin expoziţiile naţionale anuale organizate la Negreşti Oaş, „Versus, dar Împreună”, găzduită de Muzeul Ţării Oaşului şi ajunsă în 2012 la a III-a ediţie.

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *