GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian

0

Talentatul fotograf negreștean, Remus Țiplea, pentru a treia oară într-o prestigioasă revistă din România.

În ediția cu numărul 193, a revistei National Geographic România, Remus Țiplea încântă pentru a treia oară în aceeași revistă, cu instantaneele sale. Revista a prezentat sumarul ediției din luna mai 2019, în care, la loc de cinste, sunt prezentate câteva fotografii cu câteva insecte. Nu orice fel de insecte. Fotograful i-a numit simplu: ,,Prietenii mei, bulbucații”.

GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian 1

Una dintre aparaițiile fotografului în celebra revistă Național Geographic România.

GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian 2

,,Fotografiile macro cu libelule au devenit pentru autor o formă de dependență, dar și o nesfârșită sursă de imagini unicat.”, a declarat Remus Țiplea, pentru revista National Geographic România.

Insectele fotografului negreștean, Remus Țiplea au făcut înconjurul lumii. Fotografierea libelulelor a început în urmă cu aproape 10 ani, luna aceasta, instantaneele vor apărea și într-o celebră revistă românească.

GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian 3

În 2013, Remus Ţiplea a câştigat marele premiu al concursului de artă fotografică din cadrul Photo Romania Festival, la care au râvnit şi 20 de fotografi internaţionali de renume.

Celebrul ziar britanic The Guardian, a publicat în 2014, în două pagini ale ziarului, patru dintre instantaneele realizat de fotograful Remus Ţiplea. Cu doar o zi înainte, o altă prestigioasă publicaţie tot din Marea Britanie, de această dată, The Telegraph a redat o fotografie de-a lui Remus Ţiplea, un bondar cu ochii verzi, ca fiind una dintre fotografiile zilei de 8 septembrie. Poza a ajuns în The Telegraph prin intermediul unei mari agenţii foto internaţionale, Barcroft Media, cu care Remus Ţiplea a încheiase pe vremea aceea un contract de colaborare.

GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian 4

GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian 5

„Bulbucaţii” au ajuns chiar și în America. Au fost preluate de publicaţia online „Huffington Post” din SUA, făcând senzaţie în „Lumea Nouă”.  Huffington Post scria că libelulele lui Remus Tiplea au o fire rezervată, perfect capturată în imagini spectaculoase.

“Bulbucaţii” lui Ţiplea au făcut furori şi în Italia, instantaneele acestuia putând fi admirate pe site-ul publicaţiei italiene „La Repubblica”.

Fotograful Remus Ţiplea, şi-a descoperit în 2009 pasiunea pentru fotografie, dar a reuşit deja să câştige premii importante la concursuri naţionale şi internaţionale.
Remus Ţiplea s-a evidenţiat în fotografie şi prin expoziţiile naţionale anuale organizate la Negreşti Oaş, „Versus, dar Împreună”, găzduită de Muzeul Ţării Oaşului şi ajunsă în 2012 la a III-a ediţie.
GALERIE FOTO! Fotografiile negreșteanului Remus Țiplea, cuceresc lumea! Pozele lui au apărut chiar și în The Guardian 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.