”Gașca” lui Dragnea, instigată de șeful PSD ”să nu mai stea liniștită”. În special ”foarte-nervoșii” din partid!

0

Ultimele ”declarații politice” ale lui Dragnea arată că, deși a cauzat plecarea din PSD a lui Mihai Sturzu, (cântărețul ex-deputat de la Hi-Q), liderul PSD pare că împărtășește filosofia relativ puerilă, ce răzbate din ”opera” muzicală a lui Sturzu.

Doar așa poate fi înțeles ultimul gest al d-lui Dragnea, care și-a îndemnat colegii de partid, mai ales pe cei ”foarte nervoși”, să inițieze contra-manifestații la un miting al PNL, anunțat a avea loc în 11 mai, la Iași, ca să arate că și domnia-sa are ”gașcă”, nu doar Președintele Iohannis.

Liviu Dragnea a fost iritat de faptul că anumite ONG-uri ar fi anunțat organizarea unor mitinguri de protest în același loc – Piața Unirii din Iași – unde este anunțat un miting al PSD, pe data de 9 mai.

Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contra-manifestaţii şi sâmbătă la mitingul de la Iaşi. Dacă aşa vor să se joace în campanie, aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că numai ei au dreptul să urle sau să ţipe. O să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă contra-manifestaţii. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul ăsta nici el şi nici măscăricii lui”, ar fi spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Inutil de comentat astfel de reacții, ce trădează o gândire politică extrem de precară, chiar adolescentin-pubertă. Cum altfel poate fi înțeleasă instigarea la posibile acte de violență, ca unic argument într- o dezbatere publică, politică, în plină democrație?!

Principiile politice, care susțin esența unui comportament politic, precum cel al lui Dragnea, pot fi identificate în ”creația” de esență pubertă a ex-deputatului PSD, Sturzu…

Acesta e nivelul d-lui Dragnea… Uluitor că domnia-sa și Sturzu nu au fost de aceeași partea a baricadei, vorba expresiei kitsch…!

Se pare că nu există limite pentru căderea în ridicol a șefului PSD!

Dacă Dragnea va continua în acest stil, probabil nu va avea rival în istoria politică a României, la capitolul politicieni infractori stupizi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.