Mireasă înțepată de o albină! Sătmăreanca era cât pe ce să lipsească de la propria nunta

0

O albină era cât pe ce să distrugă cel mai frumos moment din viața unui cuplu. O sătmăreancă în vârstă de 23 de ani, și-a unit destinul cu alesul inimii sale, un tânăr din Botoșani, acolo unde a avut loc și nunta. Din nefericire, tânăra era cât pe ce ca cel mai frumos moment al vieții sale să se transforme într-un coșmar. Mireasa a fost înțepată de o albină chiar în timp ce ofițerul stării civile oficia cununia. Sătmăreanca a ajuns la spital după ce a fost înţepată de albină și transportată de către o ambulanță direct de la Starea Civilă, la Urgențe.

De la bal, la spital.

Tânăra de 23 de ani, originară din Satu Mare, era venită în oraş pentru a-şi lega destinul de iubitul ei, informează ziarul monitorulbt.ro. Imediat după ce cuplul şi-a jurat credinţă în faţa ofiţerului de stare civilă, tânăra a simţit o înţepătură. Imediat a realizat că o albină, atrasă de florile din buchet, a înțepat-o în braț.

Căsnicie începută la Urgenţe.

Imediat, tânăra a început să acuze stări de rău și a fost nevoie de transportarea ei de urgență la spital.

„Pacienta prezenta o reacţie alergică post înţepătură de insectă, albină. A primit tratamentul de specialitate, fiind riscul de a dezvolta un şoc anafilactic şi a fost ţinută sub observaţie câteva ore, însă a dorit să plece pentru a fi prezentă la propria petrecere de după starea civilă”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.