Oradea investește 4 milioane de euro în modernizarea unei Piețe

0

Ne uităm puțin la vecinii orădeni și suspinăm…

La Oradea nu mai puțin de 4 milione de euro vor fi investiți în modernizarea unei Pieți Publice. De câțiva ani, Oradea s-a dezvoltat extrem de mult, iar asta ne face să ne întrebăm, Satu Mare pe când?
Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a anunțat începerea modernizării Pieței Ferdinand, investiție finanțată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Proiectul va fi finalizat până la sfârșitul anului 2020, iar investiția depășește 4 milioane de euro.

“Începem în aceste zile reabilitarea și modernizarea Pieței Ferdinand, investiție finanțată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Prin această reabilitare, ne dorim să punem în valoare arhitectura clădirilor din zona pieței și să îmbunătățim circulația rutieră. O bună parte din piață va deveni pietonală, în zona pieței statuilor Regina Maria și Szigligeti Ede, precum și strada Patriloților. De asemenea, vom reamenaja și piațeta din spatele teatrului și vom înlocui rețelele de utilități. Valoarea totală a lucrărilor este de 19 milioane de lei plus TVA, durata de realizare fiind 18 luni”, a fost mesajul primarului Ilie Bolojan.

Asa va arăta Piața Ferdinand în urma modernizarii.

Oradea investește 4 milioane de euro în modernizarea unei Piețe 1 Oradea investește 4 milioane de euro în modernizarea unei Piețe 2 Oradea investește 4 milioane de euro în modernizarea unei Piețe 3 Oradea investește 4 milioane de euro în modernizarea unei Piețe 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.