Un tânăr din Satu Mare are mare nevoie de ajutor! Suferă de tumoare la coloana vertebrală

0

Un tânăr din localitatea Ardud, județul Satu Mare, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Pe tânărul, puțin peste 20 de ani, Daniel, cunoscuții și apropiații îl știu un tânăr respectuos și educat, care, din păcate, acum suferă de tumoare la coloana vertebrală. În prezent, Daniel se află pe un pat de spital din Cluj Napoca, acolo unde este internat. Așteaptă si speră…o minune.
Minunea putem fi noi toți. Oameni cu sufletul mare, din empatie sau datorie morală și pentru că oricând am putea fi noi în locul lui Daniel.

De când au auzit cumplita vestea, locuitorii orașului Ardud încercă să-l ajute pe Daniel cu pot. Unii financiar, alții încearcă să facă cunoscut cazul tânărului pe rețelele de socializare, acolo unde îi roagă pe cei care au bunăvoința, să ajute cu o sumă oricât de mică, dar imperios necesară pentru operația de care tânărul are atâta nevoie.

Din păcate, situația financiară a familiei este una precară, susțin aceștia, iar familia nu poate suporta toate cheltuielile operației. Cu ajutorul donațiilor noastre, băiatului îi va putea fi extirpată tumoarea și va putea avea din nou o viață normală.

Ciprian Daniel Meszaros, are nevoie disperată de ajutor și poate fi salvat prin donații, la caseria “Casa Pariurilor” din Ardud, la Melnic Marieta de la“biroul de asigurări” și de asemenea în contul bancar al tânărului: MESZAROS CIPRIAN DANIEL
IBAN : RO31BTRLRONCRT00E0107702

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.