Kereskenyi  e atât de eficient în a combate pe cei care parchează ilegal, încât ia mașinile proprietarilor!

3

Un sătmărean s-a ales cu mașina ridicată chiar din fața casei sale. Colac peste pupăză, bărbatul nu se află în țară, ci în Germania, acolo unde locuiește de mai mulți ani. Nu este prima dată când acesta părăsește țara pentru mai multe luni și își lasă una dintre mașini în fața curții, dar de data aceasta a rămas fără ea. Un prieten a fost cel care a sesizat foaia lăsată de poliție în geam și l-a informat de îndată. 

Vânătoarea de mașini parcate ilegal a băgat spaima în șoferii sătmăreni, și nu spunem că nu ar avea dreptate Primăria Satu Mare prin ridicarea mașinilor care nu sunt parcate regulamentar. Atât Poliția Locală și cât si Primăria s-ar putea să fie luați puțin de val, iar în goana ,,după dreptate”, ajung să pedepsească și șoferi nevinovați.
Spre exemplu, un sătmărean ne-a adus la cunoștință că astăzi i-a fost ridicată mașina din fața propriei case. În prezent, proprietarul mașinii nu se află în țară, iar mașina a lăsat-o pe trotuar, în fața porții, considerând că are acest drept. Nu și Poliția Locală care l-a amendat imediat, iar cei de la Ridicări Auto, au luat mașina pe sus.

Așa cum am spus într-un articol anterior, primarul a luat decizia de a lua mașinile pe sus pe motiv că nu-știu-cine a parcat în fața casei nu știu cui, ”proprietate privată”, apoi a zis ”hai să arăt eu, primarul, că e plin de necivilizați prin Satu Mare și să ridic mașini, dar, așa, ca un stăpân de oraș, că eu dau voie ca oamenii să aibă drepturi și libertăți”.
Cel puțin noi asta înțelegem din afirmația sa: Bineînţeles că suntem o ţară democratică, amenda contravenţională se poate contesta, dar măsura ridicării bineînţeles nu se poate contesta în real time pentru că odată ce maşina este pusă pe platou, a şi plecat”, a declarat Gabor Kereskenyi.

Păi cum? ”Lovesc contribuabilul, înainte ca acesta să aibă dreptul să se apere?” Așa înțelege primarul Kereskenyi democrația, bunul-simț și ”civilizația?

Kereskenyi  e atât de eficient în a combate pe cei care parchează ilegal, încât ia mașinile proprietarilor! 1

Mașina nu a blocat accesul în curtea casei în fața căreia mașina era parcată pentru că aceasta aparține proprietarului casei. Plecat din țară, dar în strânsă legătură cu prietenii săi, astăzi, proprietarul mașinii a aflat de la prietenul său că a găsit o foaie în geamul casei situate pe strada Miron Costin, unde este informat că trebuie să achite suma de 550 de lei pentru că ar fi oprit mașina în loc nepermis și a blocat accesul în curte. Adică proprietarul și-a blocat accesul cu mașina în propria curte…Știm, nu prea are sens, dar așa cum am menționat mai sus, credem că atât poliția locală cât și primarul o cam dau în bară!

3 COMENTARII

  1. “Proprietarii” nu sunt proprietari ai trotuarului din fața casei și sunt obligați să respecte prevederile legale chiar și în apropierea domiciliului!
    Individul a ocupat trotuarul ilegal, abuziv și fără drept! Putea lejer să-și parcheze mașina în curtea proprie, care chiar este proprietatea lui privată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.