Povestea pakistanezului cu cea mai bună shaorma din Satu Mare. Caută ajutoare!

0

Povestea unui pakistanez…povești ați auzit destule, dar povestea acestui pakistanez îndrăgostit de România, care s-a mutat în Satu Mare de 8 ani și caută angajați pentru fast-food-ul cu cea mai bună shaorma a din oraș, sigur nu. Are cea mai bună shaorma din oraș și nu o spune el, o spun clienții. Cei care-i trec pragul sunt încântați de preparatele sale și vin chiar și din Micro 14 și Micro 16  până la fast-food-ul lui din Micro 17, Bulevardul Independenței. În blocul 44 UH, la parter, se află ,,Instanbul” fast food, acolo unde pasiunea și gastronomia fac treabă excelentă. 

Pakistanezul Rehman Atiqur este îndrăgostit de România, locuiește în Satu Mare de 8 ani și îi place la nebunie aici, altfel nu ar sta, povestește chiar el. Rehman este pasionat de gastronomie de când se știe. A făcut și o școală de specialitate pentru a-și duce mai departe pasiunea. A lucrat în mai multe orașe din țară, precum Râmnicu-Vâlcea și Cluj, dar tot la Satu Mare trage, mutându-se din Pakistan în urmă cu 8 ani în Ardud.
Are aproape atâția ani de experiență în bucătărie, cât are de viață. Se poate lăuda că a lucrat în bucătării mari din lume. Spre exemplu, a lucrat într-un restaurant din Cipru timp de 5 ani, iar alți 3 și i-a petrecut în bucătăria unui restaurant din Dubai. Nu vrea să se mute din România și nici din Satu Mare, așa că și-a deschis aici propriul Fast-food, de o lună.

Proprietarul care este ,,all inclusive” își zice el, este și bucătar șef și administrator. 

Fast-food-ul este cu specific turcesc, iar tot ceea ce servește clienților iese din mâinile lui. Toate sunt pregătite și gătite de el. Nu gătește cu produse congelate, iar toate sosurile sunt făcute de mâinile sale.
Sos tzatiki, istanbul, tahiti, spacy si sosul de mentă, sunt doar câteva dintre sosurile pe care chiar bucătarul șef, Rehman le prepară.
Nu are doar cea mai bună shaorma din oraș, ci și pizza. De la margherita, la pizza verdure și pizza shaorma și salame e gorgonzola. Cele mai bune frigărui de miel se găsesc în fast-food-ul lui și se pricepe de minune și la kebab.
Dacă găsește ajutor de nădejde, își propune să facă livrări și la domiciliu, cereri sunt din partea sătmărenilor. Mai mult, pe viitor intenționează să se extindă pentru ca și alte orașe să se bucure de preparatele sale.

La doar o lună de la deschidere, Fast-food-ul merge excelent, așa că proprietarul are nevoie și de ajutoare pentru a putea face față clienților. Caută ajutor de bucătar, chiar și fără experiență, și cineva care să-l ajute la curățenie.
Promite un salariu atractiv celui care dorește să lucreze alături de el și va fi primit călduros. Se declară un tip prietenos, iar noi putem confirma, și deloc autoritar. Rehman abia așteaptă să împărtășească din pasiunea sa pentru gătit, așa că cei interesați îl găsesc la numărul de telefon 0757133527.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.