O fotografă sătmăreancă organizează tabere de fotografie pentru copii în locuri pitorești.

1

O fotografă din Satu Mare a găsit un mod inedit de a-i face pe cei mici să se întoarcă de la jocurile pe calculator, spre natură, prin fotografie. Organizează tabere de fotografie e câțiva ani și se află deja la a treia excursie.

Pentru prima tabără de anul acesta, fotografa Oana Tarța, vrea să-i ducă pe cei mici într-un sat din județul Maramureș, Breb, într-un loc pitoresc și plin de tradiții.

Celor mici le vor fi predate cursuri de fotografie, se vor plimba în natură, vor face baie la ciubărul pensiunii unde se vor caza, vor cunoaște meșteri populari ai zonei și vor vizita mănăstiri. Scopul acestei tabere este de a le deschide copiilor apetitul pentru fotografie, povestește chiar ea.

“Încerc să îi fac să tragă înspre tradiții, spre sat, spre lucruri simple, care din punctul meu de vedere sunt foarte importante în dezvoltarea lor personală, a noastră, a tuturor.”, a declarat fotografa Oana Tarța

Cazarea se va face la o pensiune, o căsuță tradițională , ,,Căsuța Bunicilor” din pitorescul sat Breb județul Maramureș, iar prețul taberei este de 950 lei și include tabăra foto, cazarea, mâncarea, intrarea la meșteri populari , la muzee și mănăstiri.

Vârsta minimă de înscriere este de 8 ani, iar maximă de 13 ani, iar numărul limită este de 10 copii pentru o tabără. Exact vârsta la care copii sunt curioși, dornici să exploreze, să învețe lucruri noi, să învețe fotografie și este bine să petreacă timp în natură. Exact acesta este scopul călătoriei.

Din pozele Oanei Tarța, cei mici sunt încântați de experiență.

Pozele sunt grăitoare…
O fotografă sătmăreancă organizează tabere de fotografie pentru copii în locuri pitorești. 1

O fotografă sătmăreancă organizează tabere de fotografie pentru copii în locuri pitorești. 2O fotografă sătmăreancă organizează tabere de fotografie pentru copii în locuri pitorești. 3O fotografă sătmăreancă organizează tabere de fotografie pentru copii în locuri pitorești. 4O fotografă sătmăreancă organizează tabere de fotografie pentru copii în locuri pitorești. 5

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.