Motoda inedită prin care o pizzerie din Satu Mare implică sătmărenii pentru a hrăni copiii din Centre

1

Cine nu iubește pizza? Acest preparat atât de popular în toată lumea este iubit și consumat de noi toți, dar în special de copii. Nu există copil care să nu fie înnebunit după aluatul asezonat cu tot felul de ingrediente, de la brânză la carne și care prinde formă de ,,pizza”, crocantă, abia ieșită din cuptor. 

O pizzerie din Satu Mare a găsit o metodă inedită prin care să ajute tot mai mulți copii din centrele sociale.
Povestea campaniei #pizzaînașteptare a început în urmă cu 2-3 luni când pizeria ,,Vatra de Pizza, la solicitarea unui centru social din oraș, le-a dăruit copiilor mai multe cutii cu pizza. Au răspuns pozitiv apelului lor așa că le-au trimis 20 de pizza pe propria cheltuială. În scurt timp, au primit aceeași solicitare de la un alt centru de copii. Nu au refuzat nici de această dată, iar după mai multe discuții cu mai mulți prieteni, au găsit soluția. ,,Pizza în așteptare” este o campanie prin care pizzeria ,,Vatra de Pizza” oferă posibilitatea unor oameni cu suflet mare, să se alăture lor pentru  a dona pizza celor mici.

Cei care realizează campania #pizzaînașteptare, spun că zâmbetul de pe fața micuților nu se compară cu nimic!

Motoda inedită prin care o pizzerie din Satu Mare implică sătmărenii pentru a hrăni copiii din Centre 1

“Practic campania funcționează după următorul sistem: clienții noștri sătmăreni pot cumpăra o pizza în așteptare, pe care o platesc fară a o consuma. În momentul în care se strâng mai multe pizza în așteptare plătite, le dăruim unui nou centru de copii din judetul Satu Mare”, a declarat un reprezentant al pizzeriei Vatra de Pizza

Prima etapă a campaniei s-a încheiat de Paști, iar cei care au realizat-o, împreună cu cei care au contribuit, au ajutat până acum 6 centre de copii din judetul Satu Mare, unele chiar și de două ori. Alte 2 centre de copii din localitățile Oar și Berindan, iar în total au fost împărțite 63 de pizza, copiilor.

Aceștia nu se opresc aici. Pentru a doua etapa a campaniei, obiectivul acestora este colectarea a 100 de pizza, care vor fi livrate către 2 centre de plasament din județul Satu Mare, cu ocazia zilei de 1 iunie- Ziua Copilului. Astfel, Centrul „Prichindel” unde se află 50 de copii, care vor sărbători ziua copilului pe 31 mai, vor avea parte de 50 de pizza de ziua lor, iar Centrul de plasament „Floare de colț” din Halmeu  unde de asemenea trăiesc 50 copii, le vor fi distribuite alte 50 de cutii cu pizza.

Motoda inedită prin care o pizzerie din Satu Mare implică sătmărenii pentru a hrăni copiii din Centre 2

Alătură-te și tu campaniei și dăruiește copiilor din centrele de plasament sătmărene, un zâmbet pe față. În plus, în această perioadă, pizzeria ,,Vatra de pizza” caută ajutoare pentru le întinde o mână de ajutor să împărtășească cât mai multe bucurii prin intermediul pizzei pe care o prepară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.