Scenariu marca PSD: Comisarul European, Corina Crețu a fost lăsată fără microfon pe scenă la ,,Sâmbra Oilor”!

0

Cea de-a 63-a ediție ,,Sâmbra Oilor” s-a transformat, anul acesta, în ,,Sâmbră electorală”. Sărbătoarea de pe dealurile Huta Certeze-Moișeni, a adus la Satu Mare câteva figuri politice binecunoscute, precum actualul premier Viorica Dăncilă, fostul președinte al României, Traian Băsescu, Vasile Blaga și Comisarul European, Corina Crețu.

Anul acesta, la Sâmbra Oilor s-a cam uitat adevăratul motiv pentru care an de an, oșenii, sătmărenii din tot județul și invitații, se strâng cu miile pe dealurile de la Huta Certeze-Moișeni. Tradițiile au fost lăsate la o parte pentru a face loc campaniei electorale PSD, contre și supărări. Spre exemplu, anul acesta, ceremonia măsurișului laptelui, sau mai pe înțelesul tuturor, mulsul oilor, unul dintre punctele cele mai reprezentative ale sărbătorii, a fost uitat.
Nu a surprins pe nimeni faptul că Vioricăi Dăncilă i-a fost acordat tratament preferențial de către primarul Negrești Oaș, Aurelia Fedorca și nu numai pentru calitatea sa de premier al României, ci și pentru că împart același partid politic.
Ediția din 2019 ,,Sâmbra Oilor” a fost și cu iz de scandal. Comisarul European și candidatul Pro România la alegerile Europarlamentare din 26 mai, Corina Crețu s-a arătat indignată după ce, aflată pe scenă alături de invitați, nu i-a fost înmânat microfonul pentru a rosti, la rândul său, câteva cuvinte în deschiderea evenimentului, precum restul invitaților. Mai mult, invitații au părăsit scena la momentul în care Comisarul European a luat microfonul în mână pentru a-și exprima public supărarea.
Indignarea Corinei Crețu a fost cu atât mai mare cu cât, premierul Viorica Dăncilă nici măcar nu a salutat-o, în schimb, s-a lăudat, pe aceeași scenă, cu investiții aprobate din fonduri europene, susține aceasta.

,,Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană pe care să nu-l saluți doar pentru că ești în campanie electorală. Toate investițiile despre care s-a vorbit aici, 85% au fost aprobate din fonduri europene”, a fost mesajul transmis de Corina Crețu.

Unele voci susțin că ceea ce i s-a întâmplat candidatului Pro România a fost clar o tentativă PSD de a suprima vocea adversarilor. Ba mai mult, Corina Crețu a fost nevoită să folosească un alt microfon pentru discursul său, decât cel folosit de invitații aflați pe scenă.

Scenariu marca PSD: Comisarul European, Corina Crețu a fost lăsată fără microfon pe scenă la ,,Sâmbra Oilor"! 1

În ciuda faptului că președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca a prezentat-o drept invitat de onoare la Sâmbră pe Viorica Dăncilă, asta nu a scăpat-o pe cea care deține recordul gafelor de huiduielile celor prezenți în public.
În plus, prin jocurile sale, PSD-ul se afundă pe zi ce trece și atrage tot mai mulți protestatari, în timp ce ,,simpatizații” partidului sunt aduși cu forța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.