Locuitorii Ostrovului, foc și pară pe autoritățile locale. Cer măsuri urgente pentru canalizarea din zonă!

0

Locuitorii zonei Ostrovului sunt foc și pară la adresa autorităților. De câteva zile, canalizarea este cea care le cauzează probleme celor care locuiesc în acest cartier.
Se pare că canalizarea din această zonă este înfundată, iar din această cauză toată mizeria a 120 de garsoniere, susține o sătmăreancă, se scurge pe trotuar, iar mizeria și mirosul care se răspândesc, sunt de nedescris.
Cu astfel de situație se confruntă locuitorii cartierului Ostrovului. Canalizarea situată lângă blocul 11 din cartier i-a adus la disperare pe locuitorii zonei.
Mai rău este că locatarii se confruntă cu această problemă de mai bine de un an. În timpul sezonului cald, însă, este cel mai rău. Pe lângă mizeria care se scurge pretutindeni, trebuie să suporte un miros care, atunci când este mai clad afara, devine insuportabil, mărturisesc cei care locuiesc acolo.

,,Așa arată o Canalizarea, bl 11, pe str Ostrovului in Satu Mare! Rahatul a 120 de garsoniere de scurge direct pe trotuar și strada, miros de nesuportat! Luați masurii urgente!”, a fost mesajul pe facebook al unei sătmărence care locuiește în carier.

Sătmărenii care locuiesc pe Ostrovului cer măsurii urgente autorităților locale care, se pare, până acum nu au intervenit.

Locuitorii Ostrovului, foc și pară pe autoritățile locale. Cer măsuri urgente pentru canalizarea din zonă! 1

Locuitorii Ostrovului, foc și pară pe autoritățile locale. Cer măsuri urgente pentru canalizarea din zonă! 2

Locuitorii Ostrovului, foc și pară pe autoritățile locale. Cer măsuri urgente pentru canalizarea din zonă! 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.