Incredibil unde și cum a putut să parcheze mașina un sătmărean!

0

Nesimțirea crasă a șoferilor sătmăreni surprinde din nou. Pentru a doua oară în această săptămână. După ce zilele trecute un șofer a parcat mașina în locul rezervat ambulanțelor de la Spitalul Județean, a venit rândul unui alt sătmărean, la fel de inspirat, să facă un gest asemănător.

Acesta și-a lăsat mercedesul pe locul parcărilor rezervate persoanelor cu handicap și nu oricum. Pentru ca nesimțirea să atingă cote maxime, acesta a ocupat două locuri, și nu unul, parcând pe orizontală, pentru că așa e mai șmecher.

Isprava a fost fotografiată în parcarea unui supermarket din Satu Mare și a fost imediat postată pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, comentariile nu au întârziat să apară.

Unii dintre internauți au taxat dur gestul șoferului.
“Poate, omul, are dizabilități multiple”  sau “handicap și în față și în spate”, au numai câteva dintre comentarii. În timp ce alții au propus și soluții pentru gestul de nesimțire: “4 cauciucuri tăiate si rezolvată treaba… aia cu ridicări sigur nu au ajuns la timp…”, a fost comentariul unui utilizator facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.